2777
2789
عنوان

طرف نوشته پدر و مادر وظیفه دارن تا اخر عمر خرج بچه رو بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست نداره پس بچه هم نیاره چه خودخواه

پسر تا۱۸سالگی خرجش به عهده والدینه ودخترتا زمانی که خونه باباشه خرجش به عهده والدینه

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

هر کی دوست داره خرج میکنه دوست نداشته باشه خرج نمیکنه کسی هم قطعا بچه شو ۱۸ سالگی رها نمیکنه ولی بعض ...

به دوست داشتن نیست وظیفه پدر و مادر هست دست بچشو بگیره خانواده های بی اصل و نصب هستن که پدر و مادر داره و خوش می گذرونه بچه تحت فشار باشه .در مورد عروس داماد بله فرق داره موضوع. وظیفشون نیست

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
پسر تا۱۸سالگی خرجش به عهده والدینه ودخترتا زمانی که خونه باباشه خرجش به عهده والدینه

برای خانواده های اصیل و با محبت  اینطور نیست 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

چه دختر چه پسر مخارجشون به صورت عقلانی تو همه جای دنیا تا 18 سالگیه

همین که تا 18 سالگی تو ایران بچه رو توخونه نگه میدارن لطف کردن دیگه مخارجشون با خودشونه باید برن خودشون کار کنن از 18 سالگی تامین کنن خودشونو

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

یعنی تا اخر عمر باید خرجی بده؟؟

میگم دارا باشند چرا که نه چه اشکالی داره 

یه آقایی هم اینجا بودن به گفته خودشون شغل و درآمد خوبی هم داشتن و میگفتن پدرم  هر ماه پول میده  

به نظرم محبته وظیفه نیست ولی وقتی هست چرا بگذارن دور از جونشون بعد از مرگ ارث برسه خب وقتی دارایی دارن و میتونن رفاه و خوشی زندگی  عزیزانشان رو تا وقتی که هستن ببینن چی از این می‌تونه برای پدر و مادر لذت بخش تر باشه‌.  البته دارم میگم اگر دارا هستن و توانایی دارن

شما برو تو همون اروپا ببین خانواده های ثروتمند و سطح بالا تماما بچه هتشون تو کسب کارشون کار می کنن و پشت همن خانواده های سطح پایین و بدردنخورن که بچه هاشونو ۱۸ سالگی ول می کنن 

طبق قانون و شرع وظیفه اش تا یه جایی هست نه همیشه بره کار کنه مگه کسی نوکرش هست

دقیقا افرین 

اصلا چه دختر چه پسر بعداز۱۸سالگی بهتره برن کارکنن او والدین که همیشه زنده نیست

شما خودت شغلت چیه؟ خرجت رو از ۱۸ سالگی خودت دادی؟

استارتر شما چی؟

به دوست داشتن نیست وظیفه پدر و مادر هست دست بچشو بگیره خانواده های بی اصل و نصب هستن که پدر و مادر د ...

پدر مادر اگر پول داشته باشن و وقتی هم ازدواج کنن و سن بچه ها بالا باشه بهشون کمک میکنن این لطفشون هست نه وظیفه شون .عروس هم وقتی بله میگه باید به دارایی داماد نگاه کنه نه پدر مادر .داماد هم که دیگه چشمش نباید به پول خانواده همسر باشه

شما برو تو همون اروپا ببین خانواده های ثروتمند و سطح بالا تماما بچه هتشون تو کسب کارشون کار می کنن و ...

من۲۵سالمه دارم کار میکنم وخرج خودمو میدم سطح خانوادم پایین نیست بدرد نخورهم نیستن

پدر مادر اگر پول داشته باشن و وقتی هم ازدواج کنن و سن بچه ها بالا باشه بهشون کمک میکنن این لطفشون هس ...

عزیزم شما لازم نیست قانون کلی برای جامعه بدی ما سبک زندگیمون متفاوته و خوسحالیم اینجوری شما برو از ۱۸ سالگی کار کن خرج خودتو بده موقع ازدواجم یک قرون از خانواده شوهر و خودت کمک نگیر 

شما خودت شغلت چیه؟ خرجت رو از ۱۸ سالگی خودت دادی؟استارتر شما چی؟

بله من از۱۸سالگی دارم کار میکنم خرج های خودمو مادرم دارم خودم میدم هم ناخن کارم هم تو یه بوتیک کار میکنم

من۲۵سالمه دارم کار میکنم وخرج خودمو میدم سطح خانوادم پایین نیست بدرد نخورهم نیستن

خداروشکر ولی لازمم نیست برای بقیه نسخه بپیچی که حتما باید به روش شما زندگی کنن ما به سبک خودمون خوشحالیم موقع انتخابم حواسمون بوده که خانواده همسرمون باهامون هم عقیده باشن