2777
2789
عنوان

طرف نوشته پدر و مادر وظیفه دارن تا اخر عمر خرج بچه رو بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 65 پست
من هم عروسم هم فرزند یه خانواده و هم مادر هستم از همه جهات نگاه کردم شما معلوم نیست دلتون از کجا پر ...

همه دنیا دارن اشتباه میرن و بی احساس و بی اصل و نسبن الا شما 😂 

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

همه دنیا دارن اشتباه میرن و بی احساس و بی اصل و نسبن الا شما 😂

همه دنیا اینکارو نمی کنن شما راهی که  از نظرتون درسته رو پیش بگیرین ماهم اصول خانوادگی خودمونو پیش می بریم کار کردن مشکلی نداره خیلی هم خوبه ولی ندادن خرج بچه   و در بزرگسالی حمایت مالی نکردن ازش وقتی پولشو دارن بله از نظر من بی محبتی و نشونه اصیل نبودنه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با شرع و قانون کاری ندارماما تو این گرونی پدر و مادر اول جیبشون رو نگاه کنن بعد بچه دار شنتو این زمو ...

اره پسری که ۳۰ سال پیش دنیا اوردن چه ربطی به شرایط الان داره دیگه وظیفه شون نیست ایفون ۱۰۰ میلیونی برای عروس بخرن شاید یکی خواست داخل قصر عروسی بگیره عروس وقتی میگه بله باید به جیب پسر نگاه کنه نه خانواده پسر