چرا هر از گاهی میرم ولی پول میخواد بالای ۵۰۰ ، شغلی هم ندارم کار هم نمیتونم پیدا کنم چون برای اونم جادو گرفتن طلسم بستگی در رزق که نتونم شغل پیدا کنم
تصمیم گرفتم با دستور انتقام هایی که بلدم از گیرنده ی جادو انتقام بگیرم ( از زن عموم و دختر عموی بزرگم انتقام گرفتم ، مونده زنداداشم و مادرش ) 
دستور انتقام هایی که بلد شدم ایناس : همه رو از نی نی سایت یاد گرفتم 😁😍
♦️زیارت عاشورا و دعای علقمه و دعای معراج پشت سر هم ( ۷ روز ، بعد از نماز اول وقت صبح ، یا اول وقت مغرب 
♦️دعای علوی مصری شب های جمعه ( بعد از نیمه شب شرعی شب جمعه تا اذان صبح روز جمعه : ۲ رکعت نماز حاجت هدیه به امامزمان عج { یا در صورت امکان نماز شب } بعد خواندن دعای علوی مصری
♦️دعای سِمات ( عصر جمعه تا اذان مغرب روز جمعه ) 
ذکر : یا قابض فلانی زاده ی فلانی ( ۹۰۳ مرتبه پست سر هم بدون صحبت با کسی و بدون قط کردن ) مثلا یاقابض مریم زاده ی کبری ، یا مثلا یاقابض اکبر زاده ی معصومه ، یا مثلا یا قابض حمید رضاپور ، ( ۹۰۳ مرتبه : هر روز تا حصول نتیجه [ ۲۰_۳۰ دقیقه س ] 
ذکر با قابض [ و یا سایر دستورات ] : طرف باید واقنی ظالم باشه وگرنه چون نفرین بین نفرین کننده و نفرین شونده در تردد هست اگر نفرین شونده را مستحق یافت به او اصابت میکند در غیر اینصورت برمیگردد به خود اون شخص نفرین کننده