2777
2789

اینکه بشینی ببینی شاید به امید خدا یکی از تو خوشش اومد و بیاد جلو خیلی احتمالش کمه مگر اینکه خیلی خوشگل و دلربا و جذاب باشی که در نگاه اول یه چشم بیای

که متاسفانه من اصلا بلد نیستم از این کارا و بیشتر مواقع سر سنگین رفتار میکنم همینه کسی سراغم نمیاد

نه به پسرا نگاه میکنم نه رو میدم

همینه که تا این سن مجرد موندم

من موندم دخترای ۱۸ ۱۹ ساله چطوری بلدن مخ بزنن و ازدواجم میکنن

من ۲۲ ۲۱ سالم بود باز خجالت میکشیدم حتی با پسرای فامیلمون درست حسابی حرف بزنم

هعی همین طوری نشستم و کاری نکردم که عمرم رفت

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نههههه من بمیرمم نمیرم سمت کسب چرا امشب همه تاپیکا جوری شده که منه ۱۸ ساله دااارم از ایندم میترسم نکنه بی شوهر بمونم 

چرا یکی میگه خاستگار کمه یکی میگه نمیاد یکی میگه کللان کم شد وااااااا

چرا ما بریم چخبره چرا من درس بخونم یا برم شوهر پیدا کنم تا چند سال دیگه منو بگیره

یکم ازت بگم ببین حسم درسته یا نه 

دختر خجالتی قد متوسط ،لاغر، دندون خرگوشی داری لبات کوچیک و پر رنگه 

چند درصد اشتباهه؟

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

دهه های مختلف با هم خیلی فرق دارند و همچنین خانواده ها / الان دیگه از تقریبا یک دهه و نیم فضای مجازی بی تاثیر نبوده 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
نههههه من بمیرمم نمیرم سمت کسب چرا امشب همه تاپیکا جوری شده که منه ۱۸ ساله دااارم از ایندم میترسم نک ...

منم سن تو بودم اصلا تو این فازا نبودم ولی ادم به یک سنی که برسه دلش همدم میخواد خونه خودشو میخواد

میخواد صاحب اختیار خونه و زندگی خودش باشه

در نتیجه فعلا خودتو درگیر نکن

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿