2777
2789
عنوان

واقعا به این نتیجه رسیدم که خودت باید یکی رو تور کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 39488 بازدید | 493 پست

من با اون قسمتش که گفتی سرسنگینم شاید به این خاطره مخالفم

من کاملا جدی بودم طوری که در مواجهه با آقایون شاید ناخواسته اخم هم داشتم

اما برعکس بود برام

تو اجتماع بودن خیلی تاثیر میذاره به اضافه ی اخلاق و خانواده و ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خانواده م یا کسی رفت آمد نداره ،خودمم به شدت درونگرام و‌خجالتی 

در نتیجه با وجود قیافه و «تحصیلات وشغل خوب مجردم ،ولی راستش غرورم اجازه نمیده به اصطلاح بخوام کسی رو تور کنم 

قبلا بهم پیام ندادی؟ یه دختر معمولی رو به زیبا،ابروهات قشنگن؟ اشتباهه؟

بگو چ رنگی پوشیدم

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

قبول ندارم حرفتو ....من خودم کلی خواستگار دارم به هیچ کدوم چراغ سبز نشون ندادم و هیچکدوم رو تور نکردم خودشون اومدن 

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

روانشناسه می گفت باید تو اجتماع بگردی مثلا شاغل باشی رانندگی کنی خرید کنی کنج خونه کسی تورا نمی بینه

حرف بیخود زده من همیشه از اول راهنمایی تو اجتماعم تو کلاسای غیر درسی مختلف وووو خیلیم سر زبون دار و مودبم ،‌ تو ۳ تا دانشگاه درس خوندم کارای بانکی مامانمو من انجام میدم خریداش داروهاش همه رو مثلا کل داروخونه های شهر رو میگردم داروی خارجی پیدا کنم کل شهر رو میشناسم کوچه به کوچه چون خودمم میزنم بیرون 

بعضی از کارای بابامم انجام میدم 

من از ۲ تا خاندان پر جمعیتم ، با فامیلای دور هم رفت و آمد داریم همسایه هام فامیلامم به پاکیم قسم میخورن از زیباییم تعریف میکنن ولی میرن جای دیگه خواستگاری فقط کلفتی فامیل برام میمونه دائمم خونمونن 

میدونی بخت باید باز باشه حتی پستوی خونه باشی و اجازه ی بیرون رفتن ندن ( دختر خالم {{ من که میگم بختش باز بود }} نشست چله های بخت گشا انجام داد [ اینا رو : ختم یس نخودکی ، چله ی حدیث کساء‌ ، اون حتی پول نداش بره سفر من داشتم میرفتم قم و جمکران بهم گفت یه نامه نوشتم ببر بنداز چاه مسجد بعدش نشست ۴۰ روز دعای عهد خوند ) چله هاش که تموم شد ۲۰ روز بعد ( ینی از آغاز چله میشد ۲ ماه بعد ) اونیکی پسر خالم که اصلا اصلا نمیخواست از فامیل بگیره رفت خواستگاریش ۲ شغله س اونموقع سرگرد بود الآن سرهنگه یه شغل آزاد دیگه هم داره که عمده ی ثروتش از اون شغل آزاده ، خوشگل قد بلند پاک مودب با معرفت و میلیاردر ، دختر خالم ( باباش مستاجر و معتاد ) ، بعد عقد پسر خالم ( دامادش ) بردش کمپ ترکش داد یه پرشیا وانت براش خرید کار کنه ( الآن خدارو شکر کارش گرفته ، یه مغازه هم اجاره کرد الآن پول اجاره رو سوهر خالم داده و خودش مغازه رو میچرخونه ، به آبجیشم یاد داد اونم انجام داد اونم شوهرش غریبس اونم قد بلند و خوشگله هم کارمند راه آهنه هم کساورز ( خودش کشاورزی نمبکنه ، زمبت زیاد داره داده اجازه ، خیلی مرد پاک خنده رو ، خونوادشم عین بره ساکت و بی آزارن ، ۲ تا داماد قد بلند ، دختر خاله هام نشسته بودن پیس هم داستن از قد سوهراسون میگفتن بزرگه میگفت قدس ۱۹۴ ، کوچیکه میگفت قدش ۱۸۸ ، جفت دختر خاله هام قد کوتاهن حالا باز بزرگه خوشگله کوچیکه نه سیاه و نازیباس ، نصف جهاز آبجی کوچیکه رو داماد بزرگه داد ،  با یه آپارتمان ۲ خواب که به اسم خالم زد که دیگه اجاره نشین نباشه ، دختر خاله هام کمتر از نیم کیلو طلا ندارن بقیه ی مخارج بماند ، حتی گواهینام رم به مخض عقد با پول شوهر گرفتن ، کل دندونا رو دریت کزدم ایمپلنت و لمینت و کامپوزیت ، دائم ناخن کاشت دماغاشون کوچیکه وگرنه همونم عمل میکردن ، گفتم برید آی وی اف کنید ۲ قلو دختر پسر داشته باشید با یه زایمان جم کنید آی وی اف کردن نفری ۲ قلو دختر پسر دارن یه بار زایمان کردن جم کردن ، خونواده های شوهراشون این ۲ تا رو روسرشون حلوا حلوا میکنن ( اینا همش برکات چله های گشایش بخت و توسل به امام زمان بوده  ، وفتی به ثمر نشست و نتیجه داد به منم گفتن فلانی تو هم انجام بده { من فعلا انجام ندادم ولی تاپیکشو دارم : چله های بخت گشا ( تجربه ی کاربرها بوده نتم جم کردم تو تاپیکم ) 

البته بخت ننو بستن و میبندن اول باید از خریدارزجادو انتقام بگبرم بعد 

مردی که بیاد نی نی سایت جای خواهر ماست

الحق ک از خال زدی... جایی ک 90% بانوانن.. این ده درصد خروس بین جامعه بانوان لابد زن نمان ک میان سرکی بکشن ب تاپیکها.. چقدر آدم حرصش میگیره.. یکی نیس بگه نره حسابی خانومها اینجا از یه سری مشکلات زنانه هم حرف میزنن ک نتیجه بگیرن توعه احمق جات اینجا نیس... همشونم نوجوانن هاا... فقط از سر کنجکاوی میان نی نی سایت...  مرد درست و حسابی الان سر کاره نه که توی نی نی سایت بچرخه بین چندتا خانوم!!!

منم سن تو بودم اصلا تو این فازا نبودم ولی ادم به یک سنی که برسه دلش همدم میخواد خونه خودشو میخواد می ...

دقیقا درست میگی.. آدم تا یه سنی از ازدواج فراریه.. ولی یه سنی ب بعد دلش فقط خونه خودشو میخاد.. همدم میخاد.. استقلال میخاد.. واقعا خونه پدری آدم احساس اضافی بودن میکنه.. من خونوادم بشدت خون گرم و مهربون و مهمان نوازن.. ولی من دو روز اونجا میمونم اعصابم بهم میریزه.. خونه خوده آدم یه چی دیگس.. خدا قسمتت کنه و هرچه زودتر بری سر بخت خودت با یه آدم درست و حسابی..

اومدیمو یه روانی خورد به تورتو 

حالا هی میخوای از این تور درش بیاری بندازیش دور 

اما مثل زالو بچسبه بهت 

اومدیمو عاشقه کسی شدی که تورش کردی و اون آدم عاشقت نشد و انقدر بی محبتی و سردی کرد تا اینکه خودت رهاش کردی تا بره 

بدتر از همه

اومدیمو با اونی که تور کردی اصلا اوکی شدید و ازدواج تا یه عمر کوبید تو سرت که تو اول اومدی سراغم 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

ب بخت و شانس یا قسمته 

وقتی میخواد نشه نمیشه 

من از ۱۵ سالگی تو اجتماعم تا الان ک سی رو رد کردم‌

دانشگاه 

بعدش هشت ساله مستقلممم 

شاغلم 

قیافه معمولی

اصلا تعداد خواستگارام واقعا یادم نیس 

از ۱۷:سالگی ( اینجا زود ازدواج میکنن) تا الان 

یکی از یکی ب درد نخور تر 

تاپیک بخونید متوجه میشید چ قد بد شناسم تو شوهر کردن