2777
2789
عنوان

واقعا به این نتیجه رسیدم که خودت باید یکی رو تور کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 39475 بازدید | 493 پست
تو رو نهایت بعنوان کرم سر قلاب بشه استفاده کرد .

دمت گرم تیکه باحالی بود 😅

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂 اِ انگار این پستو من تایپ کردم منم امسال ۳۸ ساله شدم ۳ ساله فهمیدم بختمو دائم میبندن تا قبل اون ف ...

چطوری وجدانشون قبول میکنه اینکارو میکنن؟

گره تو زندگی تو چه خیری واسه اونا داره آخه

نه به اینچیزا نیست به شانسه من ادم دیدم با هزارتا پسر گشته بدترین گیرش اومده ادم دیدم باهزارتا پسر گشته بهترین گیرش اومده برعکس ادم دیدم خیلی اروم با کسیم نبوده نه خوشکلی خاصی داشته نه زرمگی خاصی نه دلربایی ولی با ادم خوبی ازدواج کرده اینا همش شانسع

چطوری وجدانشون قبول میکنه اینکارو میکنن؟گره تو زندگی تو چه خیری واسه اونا داره آخه

روز به روز به پولاشون و گردشاشون و خوشی هاشون افزوده شده 🤭🤣

تو توتیوپ دیدم کائنات به این نگاه نمیکنه شما آدم خوبی هستید یا آدم بد و ...

یچیزی بگم 

من با پسرا خیلی سر سنگینم ، قیافه ام هم  یه جورایی ترسناک و سیگماست

تا این سنم حتی یه درخواست دوستی از طرف پسرا نداشتم

و کاملا باهات موافقم چون خودمم الان دارم عواقبشو میبینم 

ᶻ 𝗓 𐰁 .ᐟ/ᐠ > ˕ <マ

بعد سال هااااا برای عروسی خواهرم پسرای اقواممون از خارج اومده بودن .... 

سه تاشون روم کراش زده بودن و پیام می‌دادند 🙄

ولی من فقط یکی رو میخواستم و منتظر پیامش بودم 😒 اونم منو میخواست ولی غرورش اجازه پا پیش کشیدن رو نمی داد ... 

تا اینکه خدا جور کرد 🥴

عزیزم نمیدونم چند سالته اینکه دختر سنگینی هستی خیلی خوبه به نظر من خوب بودن همیشه خوبه تو دنیای امروز که دسترسی به خانمها اینقدر راحت شده معلومه ازدواج کمتر میشه اما باز هم اینجور نیست که آدم سالم نباشه به نظرم اگه بیکاری دنبال شغل بگرد اگه درس نخوندی دانشگاه برو خلاصه تو اجتماع باش اگه مذهبی هستی مسجد برو جاهایی برو که تو دید باشی و تو سایتهای ازدواج که رسمی هستن ثبت نام کن و در کنارش به خدا توکل کن مطمئن باش کیس مورد نظرت رو پیدا میکنی 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
اشتباهه طرز فکرتدختری که دنبال پسر بره عاقبت خوبی نداره پسر باید بیاد دنبال دختر عروس عمه من رفت از ...

من که نگفتم میخوام آستین بالا بزنم برم خواستگاری 😐 حتی رو کسی کراش ندارم

منظورم کسایی که بلدن چطوری پسری که میخوان و جذب میکنن بدون اینکه خود طرف حتی متوجه بشه

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿