2777
2789
عنوان

واقعا به این نتیجه رسیدم که خودت باید یکی رو تور کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 33851 بازدید | 467 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگه صد تا دختر الان در نینی سایت باشن و ۹۰ تاشون این دغدغه رو نداشته باشن نمیان پست بذارن بگن خ ...

کاش یکی این فکرارو از سرمتبیرون کنه من اصن فک نمیکردم به این چیزا 

دوستام حرف ازدواجو پی میکشبدن من تعجججب مزکردم الانم به چشم ۱۸ سال خیلی کمه چرا ادم باید نگران این چیزا بشه تو این سن اخه

نه اونطوری نیستم بهم میگن شبیه هندی هایی ولی پوستم اونقدرا تیره نیست

چشمات معمولی یا درشت؟ 

من معمولی حس کردم

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

تا جایی که من دیدم اونا که خیلی دلربا و جذاااب و خیییلی خوشگل هستن در حدی که کسی به خاطر جذابیت فیزی ...

فعلا که دارم همین کارو میکنم

درسته خوشگلی زیاد هم دردسره مهم تینه از خوشگلیت درست استفاده کنی و با عقلت پیش بری

هم خوشگل خوش شانس دیدم هم خوشگل کم شانس

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿
پتو روم نیس ولی خب اوکیسوال بعدیفاز اونی ک گفت من مزاحمم چیه؟

جواب نمیدم نپرس 

کاش مردای ایران یکم از افغانی ها یاد بگیرن بجای بیکاری لاس زدن با زن ها زحمت کش باشن

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....