2777
2789
عنوان

واقعا به این نتیجه رسیدم که خودت باید یکی رو تور کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 39476 بازدید | 493 پست
من ۳۷ سالمه مجردم دیگه ببین چه صبری دارم تو که سنی نداری... دو گروه هستن که شوهر گیرشون میاد یکی مذه ...

منه چادری خواستگار زیاد داشتم، هرجا رفتم یکی خواستگاری کرد ولی هنوز مجردم نه خودم عقل داشتم نه مادرم نه قسمتم بود!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس طبق قوانین سایتم سر موعد زاییدی تیکرتو فعال کن😀خدتم میدونی چقد مضحکه بودنت اینجا وسط این تاپیک و ...

اگه حضور در اینجا فقط برای زاییدن بود دیگه سایت گزینه زن یا مرد نمی گذاشت بعدشم این همه تاپیک های مختلف هستش که اصلا ربطی به بارداری نداره 

معرفی شدیم یکسال در ارتباط بودیم بعد عقد کردیم

خوشبخت باشین گلم🌸

میشه بپرسم کجا معرفی شدین آشنا بود معرف؟

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

چطوری خب چرا کسی اصل مطلب و نمیگه 😂

ببین اول باید بشینی بنویسی که چجور شخصیتی مد نظرته، خواهشا ظاهر بین نباش که به درد نمیخوره، شخصیتش چجور باشه مثلا،به طور مثال من از آدم های شوخ طبع و در عین حال کسی ک شیک رفتار میکنن دوست داشتم. وقتی بدونی چی میخای دنبال اون میگردی😆 . بعد با هر کسی که این ویژگی هارو نداره اصلا ارتباط نمیگیری حتی سلام علیک که یوقت منتهی به عشق نشه، یعنی اگر بفهمی یکی مثلا آدم جدی هستش خب تایپ تو نی ول کن برو بعدی، مثلا اگر دوست داری فلان شهر زندگی کنی باید تمرکزت رو بزاری با یکی تو همون شهر اشنا شی بقیه رو بیخیال. هرکیو ک معاشرت میکنی باید به دیده کیس ببینی. بعد باید ارتباط بسازی یعنی نشینی خونه انتظار داشته باشی با ادم ها اشنا شی. تو دانشگاه تو نمایشگاه ها ،تو اینستا، باید ببینی چه فردی رو میخای اگ فرد اکادمیک میخای تو دانشگاه اگر تاجر میخای تو نمایشگاه باید شرکت کنی و حضور مداوم داشته باشی. هی با دوستات برو بچرخ این جاها. غد بازی و سندروم سیندرلا رو باید بزاری کنار. سعی کن فقط تو جامعه باشی و معاشرت سالم داشته باشی.

بعد به طور طبیعی آدم با آدم های دیگ تعامل داره و صحبت میکنه، یه موقعی حس میکنی که این فرد چقدر آراسته ست چقدر حد و حدود خودشو میدونه خلاصه خوشت میاد، بیشتر ازش سوال میپرسی از در و دیوار و اینور اونور صحبت میکنی. خودت رو مشتاق یچیزی نشون میدی که اون یارو راجبش اطلاعات داره. خلاصه اون یارو میگه من کمکت میکنم یا خودت میگی که چه جالب مثلا فلان چیز رو برام بفرس چقدر من فلان زمینه رو دوست دارم راجبش بدونم. خلاصه باید یجوری سرصحبت که باز شد بیشتر صحبت کنی ببینی تفکرش چیه. ببینی اصلا انتقادپذیر هست؟ اهل رشد و توسعه هست یا نه؟اون چیزی ک میخای هست یا نه. اینارو اصلا نباید تو ظاهر نشون بدی، فقط شبیه یک انسان فرهیخته داری از کسی دیگه ای چیزی یاد میگیری ولی ته ذهنت دنبال پارتنری. 

بعد اگر یه مورد دیگ خیلی خیلی خوب بود و فهمیدی مجرده به همین راحتی نباید ازش بگذری باید یکاری کنی که مخ تورو بزنه. 

اگر شمارتو داشته باشه و تازه اشنا شدین ، ازون ب بعد زرت و زرت عکس تلگرامتو عوض کنیو . خوشحالی هاتو به اشتراک بزاری با همه توی اینستا و تلگرام هرجا ک اون هست. اگر دیدی مثلا یماه شد و پیداش نشد یه چیز خیرخواهانه یه جمله خبری رو در زمینه خودش باهاش به اشتراک میزاری .

ببین اول باید بشینی بنویسی که چجور شخصیتی مد نظرته، خواهشا ظاهر بین نباش که به درد نمیخوره، شخصیتش چ ...

به این نکته توجه کنید که طرف مقابل هم علاقه به صحبت نشون بده یکم، آویزون بازی درنیارید. خیلی پرنسس وار باید رفتار کنید و خودتون رو مشتاق اون زمینه ی صحبت نشون بدید نه مشتاق اون فرد . همیشه هم آراسته و شیک باشید. همین

صاحبکارم یه فامیل داشت و همیشه میگف شماها به هم میاید خودش تلاش کرد به هم برسیم اما پسره قبول نکرد ب ...

اوه چ شانسی اوردی البته دل و جرات هم به خرج دادین

امیدوارم همیشه خوش باشین

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿
این آقا دنبال آمارم بود میدونست چندتا بچه هستیم، در مورد مادر و پدرم سوال کرد از خودش گفت اینکه چندت ...

اره مشخصه دنبال فقط وقت گذروندن بوده 

منه چادری خواستگار زیاد داشتم، هرجا رفتم یکی خواستگاری کرد ولی هنوز مجردم نه خودم عقل داشتم نه مادرم ...

اره واقعا مادر خیلی تاثیر داره هم میتونه برا دخترش خواستگار جور کنه هم میتونه بپرونه مادر من که اصلا توی این وادیا نیست

ببین اول باید بشینی بنویسی که چجور شخصیتی مد نظرته، خواهشا ظاهر بین نباش که به درد نمیخوره، شخصیتش چ ...

اوه چ جالب

ولی مشکل من اینه همیشه خونم اصلا فرصت اشنایی با کسی رو ندارم که وارد مراحل بعدیش بشم  

ولی درست بود موافقم باهات همیشه اینطور دخترای معاشرتی شانس بیشتری دارن 

من که نگفتم خودش بره جلواطرافیان من اصلا اونطوری نیستن که برات مورد پیدا کنن همشون معتقدن باید خودت ...

واسطه گری یعنی معرفی ، نه انتخاب برای زندگی ما فرهنگ واسطه گری رو نداریم توی کشور، واسطه گری نمیگه این گزینه خاص شماست میگه یک مورد خوب هست که میشه بررسی کنید.

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅