2777
2789
تو عقد هستم و به لطف مادر شور و خواهر شوهر و گل سر سبد جمع خود شوهرم با رفتاراش دارم طلاق میگیرم

خدا نگذره از مادرشوهر هایی که باعث جدایی پسرشون میشن،اصلا هم واسشون مهم نیست نه استرسی نه ناراحتیی،درحالی که روحیه دختر وخانوادش نابود میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوف آدم با هرچی بگه سرش میاد لعنتی

عزیزم خبری از نامزدت نشد؟

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

خدامادروخواهر شوهرمو لعنت کنه بدترین دوران بود حتی دوسال بعد عقدم ازبس ک این دونفر جادوگر و بقول شوهرم حر.....زاده هستن الهی خیر نبینن ک البته دارم میبینم خدا چطور سرشون اورده همشو

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

من اصلا دوران عقد نداشتم ۲سال نامزد بودیم نامحرم و یک شب مونده به عروسی عقد شدیم  و وسلام

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

افتضاح بدترین دوران عقد متعلق ب منه

خانمِ اقای مهندس 💍سنجاب کوجولو‌ مامان امیدوارم به زودی سالم بیایی به آغوش من و بابایی🥲باعث سربلندی بابا و‌بابایی بشی🫧 عزیزم از خدا میخام برات بهترین پدر مادر بشیم لیاقت بودنت رو داشته باشیم🥺 همسر عزیزم تمام سختی هایی که دارم میکشم برای اینکه تو رو به تمام چیزی ک لیاقتشو داری برسونم مرد من👩🏻‍❤️‍👨🏻ما باهم به همه چیز میرسیم چون خدا با ما هست 💍خدای عزیزم‌ من عاشقم و میدونم به تمام جیز های درون ذهنم میرسم چون بهت ایمان دارم 🦋🪵 ما سه تا یک تیمیم بدون هم یتیمیم🌝😁

عزیزم هممون همینیم. خیلی عاقل و منطقی حرف بزن باهاش لج نکن اصن. خودتو با وقار نشون بدهخدایی مام خودم ...

اره سعی میکنم حساسیت نشون ندم ولی بعضی وقتا واقعا حرصم در میاد

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
مادرشوهر منم یاد شوهرم داده که به زن نباید رو داد ..شوهرم چند سری گفته مادرم یادم داده. و کلا به من ...

توام بهش روی اضافی نشون نده بگو هرجور ک باهام رفتار کنی منم همون رفتارو باهات میکنم حالا خوددانی

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)