2777
2789

نه اصلا... چند هفته اول خوب بود ولی بعدش پول یه خونه رو ازم گرفت خرید. چون تک فرزندم سرمایه مامان بابامو همش با زبون خوش ازمون گرفت . بعدشم که کار خودش راه افتاد شروع کرد به فحش و مسخره و ایراد گرفتن از خانوادم منم که راهی نداشتم مجبور به ادامه دادن بودم.. از قبل تنها تر شدم نه حمایت مامان بابام نه ازدواج خوب..

کاش ماشین زمان بود منو می برد دوران نامزدیم

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این طلاقت نمیده. دوستت داره افتاده تو اجبازی و بچه بازی. بابا شوهر من ی ماهه منو ندیده. پیام بم نداد ...

چقد بچن واقعا.اینم گرفته حلقه توی بیو رو پاک کرده ولی من خودم اول بلاکش کردم.😔خیلی نامرد تو بدترین شرایطش موندم.یهترین خواستگارو داشتم حرومم کرد.انقد التماس میکرد ازدواج نکنم الان داره این غلطو میکنه.

اصلا خوب نبود پول نداشتیم سرباز بود خانوادش برا عروسی کلی اذیت کردن من عروسی نمیخواستم ب زور گرفتن انتظار داشتن همه چیو خودشون انتخاب کنن حتی لباس عروسس هوووف دوران بدی بود

بااینکه خیلی تو فشار بودم و خیلی اذیت می کردن ولی بهترین لحظات زندگیم بود.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

خونه داشته باشیم راحت میشیم😔

اره خیلی بهتره👌 ولی خب فقط باسر خونه رفتن شایدحل نشه ایشالا مشاوره برو عزیزم خیلی مشاوره مفیده همسرتم اگه بیاد که بهتر

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

بدترین مزخرف‌ترین افتضاح ترین دوران برا ۹ ماهی که عقد بودم ،یعنی هر روز مادر شوهرم با من بحث و دعوا میکرد ،هرروز کارم گریه بود،خدا عوضمو بگیره ،زهرمارمون کرده بود ،شوهرم روانی تمام عیار شده بود از دستش اونم گریه میکرد ،بعضی وقتا میخواست با ماشین بره زیر کامیون به جنون رسونده بود مار‌و،خدا خار و ذلیلش کنه انشالله