2777
2789
مامان من میگه وقتی با مادرش بد.بات ام در آینده بد میشه.نمیدونم.فک کنم راست میگه.بعید نیست

چه ربطی داره عزیزم الان مگه هرکی با مادرش خوبه با زنشم خوبه؟؟

ارتباط هرکسی با تک تک آدمای زندگیش به خیلی چیزا بستگی داره

مثلا من خودم از مادرم بیزارم چندسال چندسال باهاش قهر بودم چونکه هیچوقت مادری ازش ندیدم بدترین ظلمارو بهمون کرده هیچوقت حس نکردم مادر دارم.مثل شمر میمونه‌.دهن باز میکنه یا فحشه،یا تحقیر،غرغر،سرزنش،مقایسه و....

یکبار یه حرف خوب از دهنش درنیومده.

اونوقت الان زندگی مشترک خودم عالیه.رابطه عاطفیمون با شوهرم.شوهرم میگه خوش اخلاق ترین زن جهانی‌.شوهرمم خودش مرد فوق العاده خوبیه.یه خاطره ی بد هم از هم نداریم چون همیشه در هرشرایطی احترام همو نگه میداریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا خوب نبود۸ماه طول کشید همش درگیری بود بین دوخانواده،خانوادم وشوهرم؛سریع عروسی گرفتیم

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏

خیلی خب بود.مخصوصا واسه شوهرم خیلی ناز داشت 🤣منو نمیدید گریه میکرد.یادش بخیر دوران سربازیش هم تو عقدمون بود.از سربازی که اومد همش خونه ما بود حاضر بود تو پذیرایی بخوابه. 5صبح بلند شه با پدرم بره کوه از خوابش بزنه ولی تو خونه ما بخوابه😅🫠🫠🫠

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

یسری مسائل رو میشه توی دوران عقد از طرف دید ک بنظرم باید خیلی دقت کرد ک همون موقع چشاتو بازکنی 

اگ ب دلت نیس رفتار و حرکاتشان قبل اینک بری سر خونه زندگیت و یه بچه بیگناهو بیاری باید تموم کنی این رابطه سمی رو

یه روز نوبت ما هم میشه... صبور باش...

کاشششش همون موقع جدا میشدم

از شوهرم متنفففففررررر بودم و هستم

جزئیات رو نمیگم دیگه

دوران عقد افتضاااااحححححح

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
شوهر تاریخ عروسیو هی عقب انداخت خانوادم دخارت کرد اونم بهش برخورد پاشد رفت خونشون .کلا خزلی لوس و حس ...

وااااای دقیقا مثل من. منم تو عقدم. پدرم به پدرش گقت پس میخواید چیکار کنید برا بچه ها. شوهر ما هم به تیریپش برخورد ی ماهه قهریم. خانواده منم این رفتارا بچه گانه اش را دیدن میگن طلاق بگیر. الان اینجوریه بعدا چی میشه. 

منم ترس های تو را دارم...

نهههه من از همون اولش تاااااا دو سال بعد عروسیم تو عذاب بودم و تو عذاب زندگی کردمالان 6.7ماهه ساکت د ...

شبیه زندگی من 

مشکل از هردوتون بودء 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤