2777
2789
عنوان

دوست دارم به شوهرم خیانت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2010 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین دقیقا همینو میخوام

ببخشیدا ولی فقط بی ذاتا همچین چیزی میخان 

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

منم سنتی بود تقریبا و ازدواج که کردم شب اول رابطه برام سخت بود ولی هر چی گذشت همش میگفتم عجب غلطی کردم بی عشق ازدواج کردم مثلا تا مدت ها اصلا برام مفهوم نداشت بخوام تو بغلش بخوابم ولی هر چی گذشت بیشتر بهش حس پیدا کردم اوایل حسم بیشتر جنسی بود بعد شد عاطفی و جنسی ، البته یه کارایی میکنه دلمو میرنجونه اونم به خاطر دخالتای خانواده اش ازش سرد میشم ولی در کل دوستش دارم حتی احساس میکنم اگه روزی ارش جدا بشم سختمه بخوام با مرد دیگه ای ازدواج کنم 

جدا ک نمیتونم بشم چون نمیتونم جدا بشم این فکر اومد تو ذهنم دیگه

عزیزم کامنت ها رو دیدم که چقدر قضاوت کردن آدمها راحته و اکثرا قضاوت کردن، ولی تا این جماعت پا تو کفش شما نزارن ، درک  نخواهند کرد، 

فقط دنبال اینی یکی تاییدت کنه ولی اینو مطمین باش جز نابودی هیچی نداره هیچ پسری مردی تایید میکنم هیچکی با ادمی که به شریک زندگیش خیانت کرده بها نمیده اون فقط دنیال یه چیزه

خدایا گل پسرمنوخودت به حق آبروی خانم فاطمه الزهراشفابده 
عزیزم کامنت ها رو دیدم که چقدر قضاوت کردن آدمها راحته و اکثرا قضاوت کردن، ولی تا این جماعت پا تو کفش ...

يك كلمه يادگرفتين قضاوت نكنيد.

استارتر خودش خواسته تاپيك بزنه تا در معرض قضاوت قرار بگيره.

كسي ك زندگيش دوست نداره قابل دركه جدا بشه بره.

ولي كسي هم خر ميخواد هم خرما و 

نياز به پا توي كفش كردن نيست

💕

دلت باهاش نبود ازدواج نمیکردی!زورت ک نکردن چاقوو زیر گلوت نذاشتن ک بله بگی

واقعا ک ب اون طرفم اینجوری ظلم کردی

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️