2777
2789
عنوان

دوست دارم به شوهرم خیانت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2010 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فکر میکنی یکی دیگه باشه خوبه.شاید اون چیزای دیگه بهت بده ولی مثل ایشون نباشه.

از کمر به پایین همه چی یکیه.خودت رو اذیت نکن.مگه چنسال میخوای زنده بمونی که بتونی به اینجا که هستی برسی.بچسب به زندگیت.مهرش رو به دلت راه بده تا دنیا هم مهرش بهت بشینه

ببخشید ولی خریت محضه این کار جز بی ابرویی هیچی نداره ادمای بیرونم یه لاشی به تمام معنا همین که کارش تموم شه عین یه زباله پرت میکنن بیرون بچسب به شوهرت عزیزم 

خدایا گل پسرمنوخودت به حق آبروی خانم فاطمه الزهراشفابده 

طلاق بگیر 

هم تو خونش نون اونو بخوری هم بخوای بهش خیانت کنی وجدان داری بهت حق میدم دوستش نداری دلت باهاش خوش نیست اما هیچ حقی نداری که بهش خیانت کنی برو پی زندگی خودت تهش پشیمونیش برای خودت لاقل ابرو اونو احساس اونو از بین نمیبری 

مادرت راست میگ خوشی زده زیر دلت 

اگ واقعا نمیخوایش جدا شو 

هیچ وقت خیانت نکن چون خیانت آخر وعاقبت خوبی نداره 

شوهرت بفهمه طلاقت میده بی آبرو هم میشی اون پسریم ک قراره باهاش بری تو رابطه  عمرا نمیگیرتت 

دیگ خودت بشین بسنج