2777
2789

شامم کم خورو کلا بد غذاس ولی الان من ساعت ۱ شب حال ندارم 

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های خودم معمولا بهانشونه میگم زود یه چیزی بخور بیا بخواب 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

با خوشحالی هرچی بخاد میدم فقط بگه چی میخاد 

بچم دوسال ونیمشه بشدت بی اشتهاس حرفم نمیزنه درحد چند کلمه 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

همیشه هر شب رو تخت میگه گشنمه‌ منم هرچی بخواد بهش میدم پیش اومده ۳ شب ماکارانی درست کردم خب مادری باید یچی بهش بدی بخوره گرسنه بخوابه خب از عذاب وجدان‌نمیتونی‌چشم رو هم بذاری

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

میزنم تو دهنش😐غذا بهش بده خب😐😂

فردا انشالله😂اون موقع التماس میکروم میخورد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

چندسالشه.اگه کوچولو باشه که هیچ سیرش کن تاصبح بدخوابی نکنه.ولی بزرگتر باشه.به شدت من حساسم،سراین مسله که واسه غذا دل به دل بچه ندادن.اینجوریه که بهش بگو سرسفره باید کامل غذا بخوری این وعده ای نیست ساعت یک صبح.اب بخور بخواب تا فردا صبح.یکم سفت وسخت باشی.همچین اشتهاش به غذا درست میشه.دیدم که میگم

لقمه میدم بش

چ خوب 

احساس میکنم سنگ دلم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40