2777
2789
عنوان

دوست دارم به شوهرم خیانت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2010 بازدید | 95 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین حرف شما تسلی خاطر به اسی میده که کارش درسته و این جماعتم اگه بودن خیانت میکردن! و الان دارن شعا ...

نه گلم،  تشویق نکردم به خیانت، ولی همدردی کردم جایی که اسی اومده درد دلش رو میگه،،، اسی این کارو نکرده ولی اگر کرد قرار نیست با قضاوت هامون کاری کنیم که عذاب وجدان خفه ش کنه،،، متاسفانه تو  جامعه  همه قاضی هستن، ما تو شرایط اون نیستیم که چی شده ب این نتیجه رسیده، اگر راه جدایی بود حتما جدا میشد، که بهتر هم بود، ولی من نمی‌دونم چه شرایطی داره که این فکرو کرده، پس قضاوت نمیکنم که درسته یا غلط، تصمیم رو خودش میگیره، نمیشه به حساب من نوشته شه. و اگر با قضاوت های بی مورد بره سمت خود کشی ، آیا به حساب این آدمایی که قضاوت کردن نوشته میشه؟؟؟؟؟

هر وقت تجربه کردی متوجه حرفم میشی بعد باید عذر خواهی کنی

چی رو تجربه کنم؟خیانتو؟

از خدا میخوام یه لحظه هم منو به خودم وانذاره وگرنه شیطان در کمین همه هست .وقتی یه گناهی رو بخوای توجیه کنی نزدیکش میشی این اولین قدم شیطانه.پس توجیه و بهانه نیار

نه گلم، تشویق نکردم به خیانت، ولی همدردی کردم جایی که اسی اومده درد دلش رو میگه،،، اسی این کارو نکر ...

حرفی از خودکشی نزده . 

شوهرش مشکل خاصی نداره 

ایشون فقط ناراحتیش اینه که چرا با عشقش ازدواج نکرده. حالا به هر دلیلی عشقش نشده. قرار نیست تاوانشو یه نفر دیگه پس بده. 

ایراد خاصی در مورد شوهرش نگفته . 

پس یا جدا بشه.  یا خیانت نکنه.‌

نمیشه یه نفر دیگه زحمت و خرج رو بده. عشق حالش برا یکی دیگه باشه.