2777
2789
عنوان

دوست دارم به شوهرم خیانت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2010 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرت درست میگه

اون کسی که دوسش داری این همه مدت کجا بود که پا پیش نزاشت

باید حتما معتاد و دست بزن و خسیس نصیبتون بشه که قدر این زندگیها رو بدونید

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ╰⊱♥⊱╮ღ꧁   حسبے اللـہ و نعم الوکیل (((((:╭⊱♥≺         

تموم کن رابطه رو طلاق بگیر اما خیانت نکن 

من خیانت دیدم میدونم چه درد کثافتیه با طرف کات کن بگو نمیخوایش بگو باهات حالم خوب نیست بگو ازت متنفرم اما خیانت نکن اعتماد کسیو خراب نکن 

منم سنتی بود تقریبا و ازدواج که کردم شب اول رابطه برام سخت بود ولی هر چی گذشت همش میگفتم عجب غلطی کر ...

اینجور حسا معمولا یه وسوسه الکیه

منم درگیرش بودم. چون فکر میکنی سنتی ازدواج کردی و الان مثلا بقیه اینجور مشکلات رو ندارن.

نه جونم همه یه مشکلی با زن یا شوهرشون بلاخره دارن

ولی همه ظاهر رو قشنگ نشون میدن

بری تو بطن زندگیش میبینی تو نمیتونستی تحمل کنی

تا مشکل جدی و واقعی نداری به جدا شدن فکر نکن

الکی فقط زندگیتو کوفت خودت میکنی

زندگیا همه همینه

فکر نکن ازدواج دوم راحته..

چرا فکر میکنی یکی دیگه باشه خوبه.شاید اون چیزای دیگه بهت بده ولی مثل ایشون نباشه.از کمر به پایین همه ...

۲۷ سالشه جوری گفتی مگه چند سال عمر میکنی فکر کردم ۶۰ سالشه😐

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
عزیزم کامنت ها رو دیدم که چقدر قضاوت کردن آدمها راحته و اکثرا قضاوت کردن، ولی تا این جماعت پا تو کفش ...

بسه دیگه با یه جمله قضاوت نکنید گند زدید به جامعه

کم مونده خیانت رو توجیه کنید فقط

کسب زد عزیزت رو کشت قضاوتش نکن پس شاید نیت خوبی داشته

نه بچه دارم نمیتونم

وای گناه داره خب میگی دوستت داره دلم سوخت خدایی من به شوهرم چیزی بگم کلی خود خوری میکنم که ادم‌ باش فکر کن دلم جای دیگه گیر کرده باشه البته قضاوت نمیکنم ولی خب انشاالله مشکلتون حل شه