2777
2789
عنوان

کاربرگ یعنی چی آخه چرا کرونا معلمای ابتدایی رو بدعادت کرد😊

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 68 پست
عزیزم شما که اهل صلوات و.. هستیددرست نیست اینطوری قصاوت کنیدنه پول کاربرگ ها میره تو جیب معلم نه چیز ...

من از اول ابتدایی گرفتار کرونا بودم دوم سوم چهارم پنجم تا الان که معلم پسرم ما را به دیدن کلیپهای گوگل دعوت میکنه خدا آخر و عاقبت همه را ختم بخیر کنه انشاالله

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم متولد چ سالی هستی اما منم یادمه ساالی دوبار گاهی ی کاغذ میدادن گاهی اونم. باقیش تو دفتر بود ...

من الان دوازدهمم

ولی آره اون موقع صفر تا صفر تدریس و آموزش توی مدرسه بود!

اصلا مثل الان نبود که مادر باید بدوعه‌ دنبال بچه مشق بنویسه درسش‌ بده و اخرشم‌ نرسه تکالیف رو کامل انجام بده اون بچه!

من یادمه خودم میومدم خونه بدون تذکر مامانم درسامو می‌نوشتم عصر هم کلاسای متفرقه امو می‌رفتم ولی الان یه دهه نودی ابتدایی ه من هم مامانمو‌ پیر کرده😭😂

عضو 

من از اول ابتدایی گرفتار کرونا بودم دوم سوم چهارم پنجم تا الان که معلم پسرم ما را به دیدن کلیپهای گو ...

پس چرا میگید به کام معلمین ، بهتر نیست جمع نبندید؟

میدونید چقدر معلم فداکار و زحمتکش داریم؟

حالا به طور شما بدش خورده ، نباید حق همه رو بخورید که

این حق الناس میشه

از کجا میدونی اشتباه میکنمنه از شرایط خبر داری نه دلیلشو میدونیالان تو داری اشتباه میکنی

منظورش اینه  ، واقعا اگه دلت براش میسوزه ، نباید انجام بدی

شاید الان فکر کنی داری لطف میکنی ، ولی آسیبی میزنی بهش که تا تو زندگی معمولیش هم اثر میذاره

اصلااا نیازی نیست ب کاربرگما گوشی نداشتیم شاد نبود چطور یادگرفتیمسر کلاس خودشو ب زحمت نمیندازه

یه کرونا اومد کل سیستم آموزشی رو تغییر داد الان من بچه کلاس اولی دارم هر روز باید منتظر باشم خانوم چی می‌فرسته وارد دفتر کنم تا بچم جواب بده تقریبا دو ساعت وقت میگیره نمیدونم چطور زمان ما معلم ها سرمشق میدادن خودمون انجام می‌دادیم پدر و مادرها خیلیا بی سواد بودن اصلا مثل ما درگیر نبودن اعصابمو به هم ریختن 

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام 🖤          

من معلم دخترم امسال شاهکاره واقعا 😒

حفظیات و اول سال گفت جزوه چاپ کنید کل کتاب....

ریاضی هم با تهدید و منت درس میده نصف و نیمه گمرینات ریاضی هم میگه کلیپ میفرستم تو خونه حل کنید 😐

کلاس چهارم هست دیگه 

منه بدبخت هم اول میرم کلیپ میبینم یاد میگیرم بعد به دخترم یاد میدم 

بخدا که اگر دخترم حرص و جوش ودرسش و نمیخورد منم بی‌خیال بودم اما افسوس....

من معلم دخترم امسال شاهکاره واقعا 😒حفظیات و اول سال گفت جزوه چاپ کنید کل کتاب....ریاضی هم با تهدید ...

معلم مفت خور

پول چی میگیره پس

والا من ک میگم خدا نگذره ازشون 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر