2777
2789
عنوان

شوهرم میگه اگه مادرم بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1513 بازدید | 91 پست
انشالله به این زودی ازدواج کنی👀💙چه قلب مهربونی دالم من

ممنونم گل خانم🙏🏻🙏🏻🙏🏻♥️♥️♥️♥️♥️

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا میشه😐صیغه‌ی دائمی هستیمو آره بکارتمو ازم گرفته

من متوجه نشدم عزیزم میشه لطفا بیشتر توضیح بدی. گفتی عقد نکردیم بعد صیغه دائمی هستیم. صیغه عقد دائم دیگه اسمتون میره تو شناسنامه هم

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

یعنی هیچی نگه نمیداری؟ فرضا حتی شوهرت همون یه بچه هم بود بازم قبول نمیکردی ؟ البته در صورتی که ناتوا ...

نه قبول نمیکنم

اصلا به من ربطی نداره 

از اول هم گفتم و شرط کردم و ضمانت گرفتم که بعدا حرف و توقع و‌ ناراحتی پیش نیاد 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

بیچاره چیه آخه ؟می‌دونید بزرگ کردن یکی که بچتون نیس چه سخته فردا این بچه بیرون بازی کنه بیوفته زمین ...

همه بچه ها میفتن . کی یقشو بگیره اخه؟ پدر نداره . یه مادر داره که شوهر اسی جلو جلو مادرشو‌ کشت. از همین الان میگه اگه مادرم بمیره من بایدنگهش دارم🙁😅

امیدوارم بهترینا برای همه رقم بخوره 

همه بچه ها میفتن . کی یقشو بگیره اخه؟ پدر نداره . یه مادر داره که شوهر اسی جلو جلو مادرشو‌ کشت. از ه ...

همین نامزد این خانم 

برادر بچه 

اگه آدم منطقی باشه که هیچی 

در غیر این صورت انگار تو دردسر میوفته 

دختر هدف دار 🌹عاشق ریاضی ،موسیقی و... دخمل آریاییم‌ 
نه قبول نمیکنماصلا به من ربطی نداره از اول هم گفتم و شرط کردم و ضمانت گرفتم که بعدا حرف و توقع و‌ نا ...

چی بگم والا. البته شوهرت الانم شرط تو رو قبول کرده خدانکرده فردا ببینه چیزیشون شد میارشون تو خونه. چون بعدا شاید فامیل اشنا بهش بگن بیغیرته یا بی عرضس پدرمادرشو نگه نمیداره 

ا ازدواجمون سنتی بوده یعنی خودم نخواستم بعد مدت پدر و مادرم طلاق گرفتن و من دیگه ایی نداشتم برم از ن ...

آخی عزیزم 

درسته شرایطت طوری نیس که خیلی دستت باز باشه ولی بازم خیییلی فرصت داری درستو تموم کن برو دانشگاه دوره های مختلف بگذرون مستقل شو کم کم 

اگه الآن ازدواجت قطعیه با سیاست برو جلو که به مشکل نخورید یه جاهایی انعطاف به خرج بده یه جاهایی کنار بیا و حتمااا در هر صورت درستو ادامه بده 

واقعا میشه😐صیغه‌ی دائمی هستیمو آره بکارتمو ازم گرفته

عزیزم از یک وکیل بپرسید حتما بعضی وکیل ها هستن که مشاوره رایگان میدن یا تو نت سرچ کن ولی نزار بازیچت کنه پسره ببین که تو حرفاش چقدر کم ارزش میدونتت تو خودتو کم ارزش نکن باید عقدت کنه شاهد داشتی موقع عقد ؟! مهریهت چقدر بوده یا فقط باید یک جور ثابت کنی که رابطه داشتی من دوست خواهر شوهرم فرار کرد با یک پسر که بعداً فهمیدن متاهل بوده شکایت کرد دوست خواهر شوهرم بهش یک چیز مثل مهریه دادن 

عزیزم از یک وکیل بپرسید حتما بعضی وکیل ها هستن که مشاوره رایگان میدن یا تو نت سرچ کن ولی نزار بازیچت ...

یا هم مادرت شکایت کنه که دختر کوچک زیر سن قانونی بزور دادن اونم صیغه ک محضری نکردن حتما محضری کن فردا ولت می کنه می‌ره زن میگیره 

چی بگم والا. البته شوهرت الانم شرط تو رو قبول کرده خدانکرده فردا ببینه چیزیشون شد میارشون تو خونه. چ ...

نه نمیکنه 

همسرمم مثل منه . به بقیه و مشکلاتشون کاری نداره 

بقیه هم میدونن چیزی بگن چی میشه و چه جوابی میشنون 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

عزیزم از یک وکیل بپرسید حتما بعضی وکیل ها هستن که مشاوره رایگان میدن یا تو نت سرچ کن ولی نزار بازیچت ...

مهریم 6 گرم طلا فقط نوشته

و وقتی رفتیم صیغه کنیم نامزدم گفت هیچکس نباید بیاد منو تو میریم

و رفتیم صیغه‌ی دائمی نوشت و اسممون تو شناسنامه‌ی همدیگه نیست 

و وقتی بهش میگم چرا عقد نمیکنی یه جورایی میپیچونه میگه پول دستم بیاد میکنم ولی نمیکنه هی امروز فردا میکنه

ببین اون مادرش راضی نیس از من، بخاطر همین نمیکنه و گرنه مادرش منو انتخاب کرده بود بعد ک دعوامون شد مادرش از من ناراضی شد