2777
2789
عنوان

شوهرم میگه اگه مادرم بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1513 بازدید | 91 پست
46

بیچاره تا ۹۰ سال میتونه عمر کنه البته درسته زندگی دست خداست ولی خب ادم نباید نفوذ بد بزنه و منفی باشه. تازه هفت سالشه. بعدش چشم بهم بزنی میره سربازی و کار دستو پا میکنه واسه خودش. حالا هرچی نظر خودته 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

بحث نکردم عزیزم چیزی که حتی ارزش گوش کردنم نداشته باشه بحثم نداره و نخونده نفهمیده الکی نظر ندید لطف ...

گلم نمیگم با ما بحث میکنی 

میگم هنوز مادره زنده س و شما و همسرت از الان دارید سر سرپرستی بحث میکنید.

عمر دست خداست

انشالله ۵۰ سال مادره بالاسر بچش باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 

من از اول شرط کردم حتی در آینده پدر و مادر هم نگه نمیدارم و نمیذارم مخارج کسی رو بدی .. چه برسه خواهر برادر 

به من چه ؟؟؟

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

بیچاره تا ۹۰ سال میتونه عمر کنه البته درسته زندگی دست خداست ولی خب ادم نباید نفوذ بد بزنه و منفی باش ...

من نگفتم مادر شوهرم بمیره نامزدم میگه اگه مادرم بمیره نخونده نفهمیده نظر نده

من نگفتم مادر شوهرم بمیره نامزدم میگه اگه مادرم بمیره نخونده نفهمیده نظر نده

چرا ایقد اخلاق س.. داری🙁 گفتی شوهرم اینا رو گفت منم گفتم اینا رو بهش بگو منظورم این بود. تو نفهمیدی جواب سوال خودتو دادم 😐

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

ا ازدواجمون سنتی بوده یعنی خودم نخواستم بعد مدت پدر و مادرم طلاق گرفتن و من دیگه ایی نداشتم برم از ن ...

ببین برو خونه مادرت به شوهرتم بگو یا محضری می‌کنی یا طلاق الان سنت کمه کیس مناسب برات پیدا می شه یکم بزرگتر بشی چون محضری نیستی ولت کنه بدون تعهد چیکار می کنی تو رو خدا همین کار ی که میگم بکن اگه این نپذیرفت برو خونش باهاش رابطه داشته باش بعد برو پزشکی قانونی شکایت کن بکارتمو گرفته بهت مهریه میدن ازش جدا شو 

از همین جا برگرد خونه ی بابات 

اگه توان نگه داشتن بچه ی یکی دیگرو نداری 

وقتی میگه تو دخالت نکن پس منتظر باش تو همه امور میگه دخالت نکن 

بعدشم مگه اون بچه ملک و املاک بنام خودش میخواد بزنه ؟🤣

دختر هدف دار 🌹عاشق ریاضی ،موسیقی و... دخمل آریاییم‌ 
نه من از اول شرط کردم حتی در آینده پدر و مادر هم نگه نمیدارم و نمیذارم مخارج کسی رو بدی .. چه برسه خ ...

یعنی هیچی نگه نمیداری؟ فرضا حتی شوهرت همون یه بچه هم بود بازم قبول نمیکردی ؟ البته در صورتی که ناتوان بودن؟ مخارج هم یعنی مشکل داره🙁

چرا ایقد اخلاق س.. داری🙁 گفتی شوهرم اینا رو گفت منم گفتم اینا رو بهش بگو منظورم این بود. تو نفهمیدی ...

انشالله به این زودی ازدواج کنی👀💙

چه قلب مهربونی دالم من

از همین جا برگرد خونه ی بابات اگه توان نگه داشتن بچه ی یکی دیگرو نداری وقتی میگه تو دخالت نکن پس منت ...

حالا بیچاره یچی گفت که میزنم به اسمم. منظورش این بود اسمشو میزنم یا میارم تو شناسنامه خودم😅😅😅

ببین برو خونه مادرت به شوهرتم بگو یا محضری می‌کنی یا طلاق الان سنت کمه کیس مناسب برات پیدا می شه یکم ...

واقعا میشه😐

صیغه‌ی دائمی هستیم

و آره بکارتمو ازم گرفته

حالا بیچاره یچی گفت که میزنم به اسمم. منظورش این بود اسمشو میزنم یا میارم تو شناسنامه خودم😅😅😅

بیچاره چیه آخه ؟

می‌دونید بزرگ کردن یکی که بچتون نیس چه سخته 

فردا این بچه بیرون بازی کنه بیوفته زمین یقه این خانمو میگیرن 

دختر هدف دار 🌹عاشق ریاضی ،موسیقی و... دخمل آریاییم‌