یعنی نامزدیم هنوز عقد نکردیم و توی یع خونه با هم زندگی میکنیم خلاصه مادر شوهرم طلاق گرفته چند ساله و الان یه پسر دیگه هم داره ۷ سالشه و برادر مادری هستند از پدر یکی نیستند و نامزدم میگه اگه مادرم بمیره این بچه رو میزنم به نامم یعنی مادرش و پدرش من و تو هستیم منم میگم نه من همچین چیزیو قبول نمیکنم میگه تو دخالت نکن به نظرتون کار درستیه؟
بیچاره تا ۹۰ سال میتونه عمر کنه البته درسته زندگی دست خداست ولی خب ادم نباید نفوذ بد بزنه و منفی باشه. تازه هفت سالشه. بعدش چشم بهم بزنی میره سربازی و کار دستو پا میکنه واسه خودش. حالا هرچی نظر خودته
ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من نگفتم مادر شوهرم بمیره نامزدم میگه اگه مادرم بمیره نخونده نفهمیده نظر نده
چرا ایقد اخلاق س.. داری🙁 گفتی شوهرم اینا رو گفت منم گفتم اینا رو بهش بگو منظورم این بود. تو نفهمیدی جواب سوال خودتو دادم 😐
ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم
ا ازدواجمون سنتی بوده یعنی خودم نخواستم بعد مدت پدر و مادرم طلاق گرفتن و من دیگه ایی نداشتم برم از ن ...
ببین برو خونه مادرت به شوهرتم بگو یا محضری میکنی یا طلاق الان سنت کمه کیس مناسب برات پیدا می شه یکم بزرگتر بشی چون محضری نیستی ولت کنه بدون تعهد چیکار می کنی تو رو خدا همین کار ی که میگم بکن اگه این نپذیرفت برو خونش باهاش رابطه داشته باش بعد برو پزشکی قانونی شکایت کن بکارتمو گرفته بهت مهریه میدن ازش جدا شو
نه من از اول شرط کردم حتی در آینده پدر و مادر هم نگه نمیدارم و نمیذارم مخارج کسی رو بدی .. چه برسه خ ...
یعنی هیچی نگه نمیداری؟ فرضا حتی شوهرت همون یه بچه هم بود بازم قبول نمیکردی ؟ البته در صورتی که ناتوان بودن؟ مخارج هم یعنی مشکل داره🙁
از همین جا برگرد خونه ی بابات اگه توان نگه داشتن بچه ی یکی دیگرو نداری وقتی میگه تو دخالت نکن پس منت ...
حالا بیچاره یچی گفت که میزنم به اسمم. منظورش این بود اسمشو میزنم یا میارم تو شناسنامه خودم😅😅😅