2777
2789
عنوان

شوهرم میگه اگه مادرم بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 91 پست
بابا داره پدرش خارج از کشوره و اونوقت مادرشوهرمو حامله کرده بعد فرار کرده بعدش دیگه طلاق گرفتن و این ...

مگه چندسالشه مادرشوهر ؟

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فارغ از همه چی خیلی حواست باشه بازی نخوری آخه سن ۱۵سالگی کی صیغه میشه ومیره با پسره ۱۰سال بزرگتر یه ...

چچون خودم بچه طلاقم پدرم اعتیاد داره نمی‌تونم برم پیشش مادرمم ساده و بی‌زبون و زود باور می‌ترسم برم پیشش

عزیزم چرا نمی‌فهمی چی میگم اون وقت با مادر شوهرم دوست بودنو و مادر شوهرمو حامله کرده بعد نمی‌دونسته ...

متوجه نمیشم چون درست نمیگی

میگفتی تو دوستی باردار شد

حالا چ تو دوستی چ بعد ازدواج مشکل شما ی چیز دیگست دنبال حل اون باش 

ن اینکه کی  مادرشوهرتو حامله کرد

مادره هنوز زنده سشما دارید سر سرپرستی پسرش بحث میکنیدعمر مادره دست شماس؟

بحث نکردم عزیزم چیزی که حتی ارزش گوش کردنم نداشته باشه بحثم نداره و نخونده نفهمیده الکی نظر ندید لطفاً

عزیزم۱۳سال دیگه بچه میشه ۲۰سالش نیاز ب سرپرست نداره انشاالله تا اونموقع هم مادرش بالاسرشه 

اینجور ک گفتی مادرشم سنی ندارشوهرتم بچه است جوگیرشده

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
46

مریضی چیزیه مگه؟ آدم 46 ساله که فردا نمیفته بمیره

در حالت عادی بیست سی سال دیگه زنده است و این پسر برای خودش مردی شده

بعدم شما با توضیحی که از شرایطت دادی متاسفانه حق انتخابی نداری که، کنار بیا با این حرفای بی اهمیت که قرار نیست اتفاق بیفته