2777
2789
عنوان

مادر شوهر شما به شوهرتون عذاب وجدان میده چیکار باید کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای متنفرم از این آدما مادرشوهر منم همینهولی تو شوهرتو بگیر تو مشتت بیشتر محبت کن و احترام بزاربعد ه ...

وییی وییی حالا خواهرهم شوهر داره

کلا کرم داره مادر شوهرم 

دنبال یچی میگردن واکنش بدی اذیتت کنن

شما مشکلت با خواهر شوهرت چیه شاید واقعا میخوای خواهر برادر رو از هم دور کنی که مادر شوهرت این طوری م ...

نه عزیزم مدام میگه دوری هفت ماه خواهرات نمیبنی

مدام چهره منو تخریب میکنه دختراشو تعریف میکنه

مدام میگه دعا کنیدچهره دخترتون به خواهرات ببره دلتنگ نشی

مال منم عذاب وجدان میده

ولی من برام مهم نیست

شوهرم خودش اذیت میشه

ب من چ

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
پستن ننه هاشون

جهندم

ولشون کن

تو رندگی خودتو بکن

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

مادرهمسر منم دوس دارن باهم گرم باشن و هی برن و بیان و خبر داشته باشیم از هم . ولی همسرم کلا درونگراس . با همه سرد و بافاصله رفتار میکنه .‌ از تلفن و چت و مهمونی هم‌ خوشش نمیاد 🤣🤣

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

چجوری تو جمع فامیل های خودت میبریش؟

اکثرا فامیلامون ایران نیستن . تلفنی در ارتباطم باهاشون

مادربزرگم هست فقط 

ولی کلا اگر دعوت کنن و حوصله داشته باشیم  ، ‌مشورت میکنیم باهم و دعوت رو قبول میکنیم . وگرنه نمیریم 

من خودمم حوصله ی مهمون بازی فامیلی ، اونم تو خونه رو ندارم 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩