2777
2789
عنوان

عصبی شدن وبددهنی مادریی ک زحمتکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 62 پست
برو بابا چقدر لوسی شما یه جور میگی خواب بودم !!!انگار خیلی هنر کردی که خوابیدی!!! مادرت در واقع حرف ...

چی میگی تو یعنی چی اخه حرف دلشو زده؟؟ 

بیچاره خسته بوده تحت فشار بوده دست خودش نبوده که 

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حرف دلش نبود و تاحالا بهم نگفته بود خودشم گفت که اصطلاح وعادت زبونیه وبی منظور بوده ازم عذرخواست ...

عزیزم ناراحت نشو فدات شم اون واقعا تحت فشاره دست خوذش نبوده قربونت بشم

چقدر بد با مادرت حرف زدی. مگه تو کی هستی که گفتی حق نداری به من فلان حرفو بزنی؟؟؟ ملکه ای شاهزاده ای ...

واقعا درک نداره که مادرش خسته بوده تحت فشار  روحی وروانی زیادی بوده که این حرفو زده

یعنی چی حرف دلشو زده یعنی واقعا از ته دل گفته بمیر ؟!!!!😥

ببین آدمها موقع عصبانیت خود به خود حرف دلشون و نظر واقعی خودشون رو میگن  

احتمالا مادرت از خوابیدن شما زیاد دل خوشی نداره 

زیاد میخوابی؟؟؟ 

یا مثلا بد موقع میخوابی؟؟

واقعا درک نداره که مادرش خسته بوده تحت فشار روحی وروانی زیادی بوده که این حرفو زده

فقط دلم میخواد اینا مادر بشن این بچه های دوره الان که پدر آدمو در میارن  بهش بیفته ببینم خودش میتونه انقدرررر مهربون باشه . برای مادرش دلم سوخت از اون خونه هاست که بچه سالاریه و مادر همه کار رو دوششه بچه ها مادر رو کارگر خونه میدونن

یعنی چی حرف دلشو زده یعنی واقعا از ته دل گفته بمیر ؟!!!!😥

نه عزیزم اون کاربر رو ولش کن چرت وپرت میگه هیچ مادری ازته دل این حرفو نمیزنه حتی اگه بچش به درد نخور

مگه اینکه مادره دیوونه باشه ازته دل نفرین کنه

ببین آدمها موقع عصبانیت خود به خود حرف دلشون و نظر واقعی خودشون رو میگن احتمالا مادرت از خوابیدن شم ...

نه اصلا راجبه خوابیدنم تاحالا ناراحت نشده میگم رابطمون عالیه شما میگی حرف دلشو زده گفته بمیر یعنی مادر آدم آرزوی مرگ داره ؟!!!اونم آخه مادرمن آرزوی مرگ منو داشته باشه؟!!!😥

ببین آدمها موقع عصبانیت خود به خود حرف دلشون و نظر واقعی خودشون رو میگن احتمالا مادرت از خوابیدن شم ...

میشه بیشتر از این چرت وپرت نگییییی

همه مثل مادرشما بی عاطفه نیستن

نه اصلا راجبه خوابیدنم تاحالا ناراحت نشده میگم رابطمون عالیه شما میگی حرف دلشو زده گفته بمیر یعنی ما ...

بهت میگم حرف اون دیوونه رو باور نکن دختر تو بهتر مادرتو میشناسی یا اون بی عقل؟؟ 

من موقع عصبیانت خیلی حرفا میزنم ولی اصلا حرف دلم نیست 

شماوقتی مادرشون نمیشناسی زر زر نکن