2777
2789
عنوان

عصبی شدن وبددهنی مادریی ک زحمتکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 62 پست
برو بابا چقدر لوسی شما یه جور میگی خواب بودم !!!انگار خیلی هنر کردی که خوابیدی!!! مادرت در واقع حرف ...

نگو اینجوری اذیتش نکن میبینی حساسه

از رو عصبانیت به چی گفته اسی خیلی حساسهههه

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من زیر ۲۵ سالمه مامانم مدام نفرینم میکنه فحش میده فحشای جنسی حتی کتک میزنه ۲ بار زنگ زدم پلیس یبار اورژانس اجتماعی حالا سر اینه که مامانم دوست پسر داره اونم سن میانسالی در حالی که شوهر و داماد و عروس داره وضعیت مالیمون هم خوب نیس بابام هم اعتیاد داره و هیچی نمیدونه فقط به خواهرم گفتم که اونم واقعا یبار پسره رو تعقیب کرد و باهاش دعوا کرد که بیخیال شه و بره شهر خودش ولی روز بعدش مامانم منو کتک زد که چرا گفتی خواهرمم به مرور با این داستان کنار اومد چون می‌ترسه شوهرش بفهمه معذرت خواهی ببخشید اصلا معنی نداره برای مامان من تو برو شکر کن زندگی من جهنمه بخدا تو این سن فشارم همش ۱۳ تا ۱۸ متغیره دیاستولیک گرید یک گرفتم پیش دیابت گرفتم 

کاش مادرم بددهن بود ولی الان کنارم بودولی حیف نمیشه ۱۲روزه رفته برنمیگرده

خدا بیامرزتشون عزیزم

منم ناراحت شدم

مامان منم ۵ ساله که نیست و برنگشته💔

مامانتو بزار روی تخم چشمات. اگر هم چیزی گفته خسته بوده. مامان من حتی دوران نامزدی من و برادرم رو کتک ...

😂😂 ای جان کتکشونم گله

کاش مامانم بود انقد منو میزد ولی بود💔😔

برو بابا چقدر لوسی شما یه جور میگی خواب بودم !!!انگار خیلی هنر کردی که خوابیدی!!! مادرت در واقع حرف ...

نه  حرف دلش نبود و تاحالا بهم نگفته بود خودشم گفت که اصطلاح وعادت زبونیه وبی منظور بوده ازم عذرخواست وچشم گفت وبوسید ودست دادوقربون صدقم رفت تحت فشاربود بابت خوابیدن و...نبود نگفتم چرابیدارم کردی گفتم خواب بودم یهو اومد هول بود هی پرسید نمیشنید یامن شمرده میکفتم گفت وایسا گفتم مادر خواب بودم البته اینوداولش گفتم اینارو ک گفتم گفتم وا مادرنمیشنوی یا ب نطرش من سریع گفتم اعداد رو من دیگ موقع بیدارشدنم بود اومدم و صبحونه خوردم ولی داشت نیرفت زیر لب بجای بخواب کفت بمیر یعنی چی حرف دلش بود کدوم مادری حرف دلش مرگ بچشه من میدونم حرف دلش نیست بینهایت عاشقنه وقبولم داره وباهن عالی هستیم فقط جا خوردم مادرب این خوبی ومهربونی میدونم تحت فشاربرادرمه چرایهو این حرف زیرلب ازدهنش پرید منظور از حرف دلش بود چیه واقعا؟🥺