2777
2789
عنوان

مث سگ پشیمونم ک اومدم خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 312298 بازدید | 761 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جوری بیست و سه سالت هست پسر هشت ساله داری ؟؟دوبار ازدواج کردی؟بعد همین شوهرت که آلان باهاش زندگی میکنی اینقدر سرت کوبیده زمین که عینکی شدی بعد ازش بارداری ؟؟؟؟چه قدر علاقه داری به موضوعات جنجالی اینقدر دروغ نگید حق الناس گردنت هست

کاش تو این سایت نظارت باشه هرکس پربازدید شد ای پی  چک کنن ببین چند تا کاربری داره با هر کدوم داستان های مختلف

بنظزم بهتر بود شما اصلا همراه همسرتون نمیرفتید و کلا خونشون نمیموندید من خودم خوشم نمیاد کسی بیاد بمونه خونه روتین زندگیم بهم میخوره و راحت وازاد نیستم

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

اولین کسی که جاریم رو پاگشا کرد من بودم   و پنج روز   ر مهمونم بودن هیچکس به رسمیت نمی‌شناختش چون بدون عقد و نامزدی شش ماه خونه مادر شوهرم بود.براش دیدنی  کادوی خوب بردم.محبور شدیم چند روز بریم خونش باور میکنید تا قند و چایی و مرغ و گوشت و روغن  و میوه رو خودمون خریدیم ولی اون یا کوکو درست میکرد یا پوره سیب زمینی.تازه کل خونش رو تمیز کردم به دونه میوه حلومون نگذاشت.الان پنج ساله پام رو خونش نذاشتم ولی اون پررو پررو میاد باز 

مگه اون باید برات مینداخت ،لابد از قبل خبر ندادی میای ،اونم لج کرده بفهمی

وای حالا خبر نداده باشه هم خونه غریبه ک نرفته یه جا بندازه اسمون ب زمین میاد، بعدشم مهمون خودش باید بره جا بندازه؟ چقد عجیبین شماها

می گُذرانیم جَهانِ گذران را...️ 

بله ی لقمه همه جا هست و پیدا میشه کار جاریش خوب نبوده و مهمون داری نکرده ولی من خودم بودم اسنپ میگرف ...

نمی دونم حس،میکنم ما جهت فکریمون فرق میکنه جاریش اگه با همسرش مشکل داشته باید با خود همسرش حل میکرده نه با مهمون . این خانومم جایی نداشته بره خواهرش گفته نیا شوهرشم که تکلیفش مشخصه .بنابراین کار اون خانوم غلط بوده .ادم به مهمان خودش حمله نمیکنه تا شوهرشو کنترل کنه حتی مهمان سرزده باشه . اینا نشونه نابالغی هست بازم میگم مسیر فکری فرق داره. 😍

شما میگی ایشون برن خونه جاری خودش پاشه غذا درس کنه بخوره؟ روش میشع اصلا همچین کاری کنه؟ چه نی نی سای ...

مهممون یه وعده دو وعده نیست ک یه روز  ک گذشت باید پاشه کمک بده تو کارا

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

میبینه ولی جوری تربیت شده که تو گوشش هم که بزنند بگه خانوادم هستند تو دخالت نکن

پس کلا رو نده بهشون

جوری که اول تعریف کردی انگار تو مقصر بودی فقط

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

منم شک‌ دارم بهشمیگه حتی چای هم درست نکرده چای اخه

عجیبه خانواده شوهر من از صبح برو تا نصف شب بمون چای که هیچ یک لیوان آب هم نمی‌دن به آدم یخچالشون تو اتاق خوابه میرم تو اتاق پرو می‌بندم میخورن میان بیرون  خدا لعنتشون. کنه اون چند سال اول شوهرم به زور می‌بردم اونجا از صبح تا شب از حال میرفتم دیگه خودم میرفتم فلافل یا کیکی می‌خریدم می‌خوردم 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

من جایی برم که بهم بی احترامی بشه  یا کسی بهم بی احترامی کنه اون خونه معمولا دوباره نمیرم 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...