2777
2789
عنوان

مث سگ پشیمونم ک اومدم خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 220718 بازدید | 761 پست

اسی ماشین زیر پاتونه برید بیرون شام بخورید، شوهرت حاضره زنش گرسنه بخوابه بعد انتظار دارید جاری شام بذاره جلوتون؟! 

من نمیگم کار جاری ت درست بوده یا غلط کاری به اون ندارم اصلا، منتهی میگم شما احترام. خودتون رو حفظ کنید و وقتی شامی اونجا نیست برید بیرون شام بخورید، من باشم همین امشب جمع میکنم میرم خونه خواهرم یا هتلی جایی 

جاری ت چطوری باید بگه دوست نداره خونه ش باشبد؟! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاریت رفتارش درست نیست .ولی رفتار شما بدتر ؛اخه کی می‌ره خونه جاری شب بخوابه اونم چند شب ...!!.!همون ...

دقیقا.  یه زن حامله.  انقدر بی درد و عار.  بلند شده رفته انتظار داشته جلوش گوسفند قربانی کنند!   اونها هم گفتن مهمون سرزده و بی دعوت امده تحویلش نگیریم که عادتش نشه! 

حتی نکردن موقع رفتن بگن شام درست نکنید ما دم راهمون شام می خریم میاریم. 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

بعدا دیدم گفتهبه هرحال اشتباه از شوهر استارتر هم هست دید از ی لیوان چای هم خبری نیست باید میرفت ازون ...

بعضی مردا عقل ندارن چون، جون به جونشونم کنی آدم نمیشن

بخدا همین شرایط برای خود من پیش اومد به شوعرم گفتم من معذبم دیگه نمیتونم بمونم گفت نکنه دلت میخواد ببرمت هتل؟ ینی فک میکنی لیاقتشو داری؟🙂🙂🙂 گفتم نه خواهرای بدقوارت لیاقت دارن البته تو دلم گفتم😊

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

حالا امشبو کاریش نمیشه کرد ولی برای فردا حتما از اونجا برید که بیشترازاین بهتون بی احترامی نکردن

https://daigo.ir/secret/11814854596                          هَر جاده ای کِـ خاکیه بی راهِه نیست...👌✔️                      ❤️💙🤍💚 🎶⛈️🍀🩷🩵💛💜          

منم شک‌ دارم بهشمیگه حتی چای هم درست نکرده چای اخه

چایی دم کرد خب

بعد حین دم کردن گف عهه شاهین ک چایی نمیخوره(شوهرمنو میگف)

بعد گف اشکال نداره تو میخوری

بعدم نیاورد لیوانا همونجوری موندن

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40