2777
2789
عنوان

مث سگ پشیمونم ک اومدم خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 312326 بازدید | 761 پست
دقیقا. یه زن حامله. انقدر بی درد و عار. بلند شده رفته انتظار داشته جلوش گوسفند قربانی کنند! اون ...

پناه بر خدا

چقدر تنگ نظرید😔

وقتی ادمها رو با خودم مقایسه میکنم حس میکنم یا اونا از یه کره دیگه اومدن یا من عجیبم

من ساعت ۱۰ شب خواهرشوهرم اومد خونم با دخترش

ما شام خورده بودیم

تنها ادمیه که تو دنیا خیلی باعث رنجشم شده اما مهمان من بود و جالبه اخرین بار سال ۹۶ ولیمه ی خونه ش مهمانش بودم

پرسیدم شام خوردید گفت نه از فلان جا اومدیم

بدون اینکه بفهمه زنگ زدم غذا اوردن براشون

عقیده دارم هرچقدر دست و دلت باز باشه خداهزاران بار دستت رو میگیره بدون اینکه بدونی از کجا

چقدر بعضیا آسمون ریسمون میبافن و دنبال توجیهن برا اینکه کار جاری رو عادی جلوه بدن.عجیبن غریبا.سرزده ...

کار جاری اش که صد در صد اشتباهه.   ولی یه ادم عاقل هم نباید خودش تو همچین شرایطی قرار بده.  و تو همچین شرایطی باقی بمونه! 

مثل اینه که من بگم رفتم فلان جا یکی بی دلیل زد تو سرم 

همه می گن مقصر اون طرف بوده. بعد من می گم و تا یک ساعتی که اونجا نشسته بودم اون طرف بارها و بارها زد تو سرم! 

من می گم دفعه اول اون مقصر بوده ولی دفعات بعد تو هم مقصر بودی که تو همچین شرایطی نشستی و اجازه دادی اون شخص بهت آسیب بزنه!   در صورتی که به راحتی می تونستند چند تا غذا برای خودشون سفارش بدن  یا پیام بده به خواهرش بگه براز این لوکیشن چند تا غذا بفرست پولش خودم بعدا می زنم به کارتت! 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانش اینا دارن میان اینجاقیمه گذاشت

صبحونه چی؟

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

پناه بر خداچقدر تنگ نظرید😔وقتی ادمها رو با خودم مقایسه میکنم حس میکنم یا اونا از یه کره دیگه اومدن ...

اصلا شما منظور کامنت من نفهمیدین  

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

دقیقا. یه زن حامله. انقدر بی درد و عار. بلند شده رفته انتظار داشته جلوش گوسفند قربانی کنند! اون ...

والا بعدم شب رسیدن ی شام نداده فقط ابرو طرفو برد امروز ک خوب براش بخور بخور بوده نیمده بگه ممنون جاریمم ک صب کله پاچه خوردم ناهارم داره میزاره بقیه روزام قراره اوار بمونم سرش 

همین ادم یه وعده غذارو حاضر نی خودش بخره یا حتی خودش اونحا درست کنه ک جاریش اذیت نشه 

خیلی رو مخن یاد مهموای قدر نشناس خودمون افتادم 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

پناه بر خداچقدر تنگ نظرید😔وقتی ادمها رو با خودم مقایسه میکنم حس میکنم یا اونا از یه کره دیگه اومدن ...

دقیقا مهربونی رحم به هم کار ادمای بزرگه

وقتی طرف بارداره واقعا گناه داره به هر دلیلی حداقل اون بازه باید یکم مهربون تر میزبانی کرد

ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻‍♀️🕯️

والا بعدم شب رسیدن ی شام نداده فقط ابرو طرفو برد امروز ک خوب براش بخور بخور بوده نیمده بگه ممنون جار ...

شما داری میگی کسی بعد از ۱۲ ساعت توراه برسه حالا هرکس حامله باشه ساعت ۸ و نیم ۹ برسه با شکم گشنه باید گذاشت خوابید؟اینجا مگه کسی جاریشو میشناسه که ابروش رفته باشه خوده برادرشوهرش اصرارکرده برن اونجا حداقل میپرسید شام بیارم؟املت میزد ،من نمیدونم نی نی سایت چه جای بدیه

وای چه بی شخصیت، من یه جاری دارم انقد دست و دل بازه ک نگو میریم خونش بزور مارو نگه میداره بهترین غذا رو درست میکنه، برا بچه هام لباس میخره برا زایمانم چقد وسیله خرید اورد 

می گُذرانیم جَهانِ گذران را...️ 

والا بعدم شب رسیدن ی شام نداده فقط ابرو طرفو برد امروز ک خوب براش بخور بخور بوده نیمده بگه ممنون جار ...

شما میگی ایشون برن خونه جاری خودش پاشه غذا درس کنه بخوره؟ روش میشع اصلا همچین کاری کنه؟ چه نی نی سایت جای عجیبیه

می گُذرانیم جَهانِ گذران را...️