2777
2789
عنوان

به نظرتون ممکنه عوض شه

1507 بازدید | 82 پست

من که حتی یک درصد هم احتمال نمیدم واقعی باشه

اگه باشه ام شاید برای یه چند روز کوتاه باشه

بعد دوباره از اول......

عصر هی پیام داد بریم پیاده روی و...

که جواب ندادم..

اومد خونه من رفتم تو اتاق 

دوباره شروع  کرد پیام که حاضر شد بریم و‌..

بعد گفت بیا شام بخور

جواب ندادم اورد برام تو اتاق 

منم گشنه م بود خوردم

دوباره اومد تو اتاق گفت پاشو بریم

جواب ندادم

گفت با من نمیای

میخوای خودت برو یه دوری بزن اگه خواستی برو سینما 

جواب ندادم

شروع کرد که فردا برو ارایشگاه 

من پیش بچه میمونم 

برو اگه خواستی باشگاه ثبت نام کن 

میخوای برو گواهینامه بگیر برات ماشین میخرم 

جمعه بریم خونه مادرت ؟ یا دعوتشون کن اگه میخوای

و .. 

من هیچ جوابی ندادم‌

هی گفت و گفت

اینو میخوای؟ فلان چیزو میخوای بخرم؟

هی ام دستشو گرفته بود جلوم میگفت دستتو بزار تو دستام 

گفت هر چی تو بخوای هر چی تو بگی

خط خودتو برات میارم. 

فقط دستاتو بزار تو دستم بیا بغلم 

انقدر هیچی نگفتم رفت

من که اصلا باورش نمیکنم همش الکی همش

فقط میخواد دوباره همون آویزون بشم تا دوباره روز از نو....

تا ساعت یک  رگباااااااااری پیام میداد که پاشو بیا پیش من بیا منو فلان کن و بیا بغلم و... 

عمرا رو حرفاش دیگه حساب کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی فرصت دیگ بده عزیزم بخاطر بچه ی گلت

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

باورت میشه اخه؟؟؟؟که یه دفعه همچین کار هایی کنههمش تله س به نظرم

عزیزدلم شاید واقعا فهمیده چ جواهری هستی و قدرتو ندونسته من از گذشتتون نمیدونم ولی بخدا همسر من یهو شد بهترین شاید خداروشکر همسرشماام سرعقل اومده عزیزدلم 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

چی بگم شما ازهمون لحظه ی آشناییتون تا الان همش رمان گونه گذشته ...مردی که همسرش رو زندانی میکنه‌ وهمه چی میخره میاره تاهمسرش نره خرید وازبین اون خریدها انتخاب کنه وتاجایی که خودش میره اصلاح یاد میگیره تاهمسرش آرایشگاه نره واون کتک ها و واکنش های خودتون وتمامش عجیبه 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

چی بگم شما ازهمون لحظه ی آشناییتون تا الان همش رمان گونه گذشته ...مردی که همسرش رو زندانی میکنه‌ وهم ...

امضاتون زیبابود نشون میده ی ادم پخته هستید خداامثال شمارو زیاد کنه تواین سایت

یه حقیقتی بهت بگم ولی فکر نکنی بدجنسم

نمیدونم چرا ولی فکر کنم اگر رابطه خودت و شوهرت خوب بشه خواهرشوهرت جور میسوززه اخه اون حرفش که بهت گفته بود تو مگه نمیخواستی طلاق بگیری بدجور رفته تو مغزم

همسر شما چه تغییری کرد؟واقعا یهویی؟

اره عزیزم 

دست بزن داشت یکی دوبار 

من اولویتش نبودم

خانوادش براش خط قرمز بود 

عشق منو نادیده میگرفت

ولی یهویی ازاین رو ب اون روشد انگار خدا واقعا صداموشنید