2777
2789
عنوان

مث سگ پشیمونم ک اومدم خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 312570 بازدید | 761 پست
دقیقاااا من برامون اومدن کولر گازیمونو نصب کنن دیدم این بنده خدا ها تا کارشون تموم بشه سه چهار بعد ا ...

افرین احسنت

مگه ادم چی میخاد ببره باخودش 

ی  پشقاب برنج ی تیکه مرغ خیلی فشار میاره ب ادم؟

من بخدا مهمان داشتم از شهرستان برای عمل چشم دخترشون

من باهاشون بیمارستانم میرفتم

میگفتم مامان بچه استرس داره برم باهاش 

غذا رو شب قبل اماده میکردم.

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالاهمین جاری فردامیگه مهمون داشتم،مهمون داری،کردم

شیطان صفت

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

افرین احسنتمگه ادم چی میخاد ببره باخودش ی پشقاب برنج ی تیکه مرغ خیلی فشار میاره ب ادم؟من بخدا مهمان ...

خدا خیر دنیا و آخرت بهت بده

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

چرا باورم نمیشه؟؟؟؟مگه ممکنه خونه کسی بری و هیچیییی جلوت نذاره و بشینه نگات کنه؟؟؟واقعا همه باور کرد ...

من دیدم

طرف میومده خونه فامیلا براش گوسفند میکشتن چندمدل غذا درست میکردن کلی عزت و احترام داشته چند روز میمونده

یبار دست برقضا این فامیلا میرن خونه طرف حتی ی چایی تلخم براشون نمیاره هی وایمیسن میبینن خبری نیست آخرش گشنه میخوابن(زمستون بوده و توی روستا غریب نمیشد برن جای دیگه تا صبح)

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

من دیدمطرف میومده خونه فامیلا براش گوسفند میکشتن چندمدل غذا درست میکردن کلی عزت و احترام داشته چند ر ...

والا من نه دیدم نه شنیدم همچین چیزی 

خب یعنی خودشون هم گشنه میخوابن ؟؟؟

حالا نمیگم غذای آنچنانی ولی حداقل به ماکارونی که می‌تونه بزاره

والا من نه دیدم نه شنیدم همچین چیزی خب یعنی خودشون هم گشنه میخوابن ؟؟؟حالا نمیگم غذای آنچنانی ولی حد ...

عزیزم خدا کنه گیر آدم بد نیوفتی خداروشکر که ندیدی

این جاری مشکلش غذا نبوده اصلا از لج هیچی درست نکرده وگرنه دوتا تخم مرغ شکوندن که کاری نداره

لابد خوشش از مهموناش نیومده

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

عزیزم خدا کنه گیر آدم بد نیوفتی خداروشکر که ندیدیاین جاری مشکلش غذا نبوده اصلا از لج هیچی درست نکرده ...

استارتر تو تاپیک قبلی گفته چای دم کرده 

آخه چطور نیاورده؟؟؟

شاید از چیزی ناراحت شده؟؟؟

شاید استارتر دست خالی رفته خونه طرف جاریه هم بهش برخورده

مادرت سهمشوبگیره لطفا

نمیشه زده ب نام بچه هاش 

سهم مامانم دوتا خالم برد حالا مادر من حرفی نداشت گفت فقط سالی یبار میام تفریح تو همون زمین ک اینجور میکنن

ب مادرم گفتم بین یک تا ۲میلیارد از این باغ سهم داری برو شکایت کن روش نمیشه که هبچ داییم زده ب اسم دخترش دخترش باهاش وام گرفته خونه پولش کم بوده  خریده

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....