2777
2789
عنوان

مث سگ پشیمونم ک اومدم خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 312310 بازدید | 761 پست
استارتر تو تاپیک قبلی گفته چای دم کرده آخه چطور نیاورده؟؟؟شاید از چیزی ناراحت شده؟؟؟شاید استارتر دست ...

میگم خب میخواد دق دلیشو خالی کنه

دست خالیم بره دلیل خوبی برای گشته و تشنه گذاشتنشون نیست ولی بعصی آدما از سر کینه هرکاری میکنن چی بگم والا

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

تهرانی من تهرانم اگر نزدیکم هستین بیاین خونم عزیز

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دشمنم بیاد خونه ام براش شام و چایی درست میکنم خدایی بعضی ادمها چرا انقدر پست فطرتن اخه شوهرش یعن ...

متاسفانه بعضیا کار جاری ایشونو نشونه باکلاسی میدونن😑 

تو این سایت هم خیلیا گفتن کار درستیه 😑

خیلی زشته ادم بره خونه کسی اونم برادرخودش بعد زنش هیچ احترامی نزاره نه چایی نه شربت غذایی حتی جاشونو هم نذاشت پیش خودش نگفت چی بزارن روشون بخوابن. حالا خودشو شوهرشم بحثی بودن دلیل بی احترامی نمیشد شاید با اومدن اینا کدورت خودشو شوهرشم رفع میشد. تازه اسی بیچاره قبلا پذیرایی کرده بود ازشون . 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

عجب شوهر بزی داری!!!علفشو خورد و خوابید😐؟!

پس شام زن حاملش چی؟

صبح پاشو حاضر شو برو بشین تو ماشین منتظر تا بیاد ببرت یه چیز بخوری جون بگیری بعد بزاره خونه خواهرت بعدشم بره به کاراش برسه

جاریتم اگه خواب بود با پیامک ازش خداحافظی کن 

من یه بار همچین بلایی سرم اومد رفتم خونش دیدم همه یه ورن شوهرش اون اتاق دخترش خوابه پسرش بیرون نمیاد خودش میگه هی حال ندارم شوهرمم نمیتونست بیاد دنبالم زنگ زدم خواهرم اومد دنبالم گفت چرا میری گفتم والله دپرس شدم همتون بی حالین  دارم دق میام دیگه به خنده زدم بهش 

استارتر تو تاپیک قبلی گفته چای دم کرده آخه چطور نیاورده؟؟؟شاید از چیزی ناراحت شده؟؟؟شاید استارتر دست ...

شاید دیروقت بود نتونستن یه بسته شیرینی یا میوه ببرن . یعنی باید بخاطر همچین چیزی قهر کنه. درسته میری جایی یه چیزی ادم تو دستش می‌بره ولی مهمان مهمانه انتظار چی اخه ادم داشته باشه.میزبان باید احترامشو بزاره

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

دقیقا توراه ب شوهرم گفتم واس شام کجا وایمیسیگف درس کرده دیگه الان زنداداشم😢بیچاره خیط شد اصلا

شوهرت بیچاره نیس دلت براش نسوزه اون دلش برا تونمیسوزه ک بارداری و زود گرسنه میشی چقد ساده ای تو من بودم غوغا میکردم بلند میگفتم پاشو بریم ساندویچی و میرفتم دم در

خودم و خدام💌

شاید دیروقت بود نتونستن یه بسته شیرینی یا میوه ببرن . یعنی باید بخاطر همچین چیزی قهر کنه. درسته میری ...

عزیزم من اصلاااا تایید نکردم کارشو ولی فکر کردم شاید کلا از چیزی ناراحت شده شدید چون استارتر گفته چای گذاشته بعد نیاورده

بعد میگن چرا بارون نمیاد 

به همدیگه رحم نمیکنن انتظار دارن خدا بهشون رحم کنه 

اعصابم خورده 

نگید چه ربطی داشت 

همسایه طبقه بالا رفتن کربلا پسر ۲۰ سالش تنها خونه موند مامانش گریه و زاری که حواست به بچه باشه فکر کن دو سالشه 

الان با صدای خنده و جیغ دختر از خونشون بیدار شدم😕😕😕

شاید فکر کرده شام خوردید ،چون شما میگی تو راه به شوهرم گفتم شام نگه دار ،یعنی برای شام هماهنگ نکرده بودی 

من اگه جات بودم الان که برادر شوهرم میومد بهش می گفتم یه غذا برام سفارش بده که بفهمه شام نخوردیم چون شاید زنش الکی بهش بگه شما شام خورده بودید یا شام براتون آورده، صبحم قبل از بیدارشدن همه بدون خداحافظی میرفتم