2777
2789

شوهر منم سرکاره تا شب،جمعه ی کسل کننده ای دارم

البته خونه هم باشه یا خوابه یا بیرون،زیاد فرقی نداره،کلا تنهام

البته بچه هام هستن،دارن بازی میکنن،منم تو نی نی سایت میچرخم و ناهار درست میکنم

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته نباشی خواهر گلم 😍ناهار چی میخوای درست کنییی

قربونت عزیزم،شماهم خسته نباشی،دارم لوبیا پلو درست میکنم

یه ساعت پیش رفتم خرید اومدم ،هنوز خریدارو جابجا نکردم

قربونت عزیزم،شماهم خسته نباشی،دارم لوبیا پلو درست میکنمیه ساعت پیش رفتم خرید اومدم ،هنوز خریدارو جاب ...

نوش جونت باشه عزیز دلم ، خریداتو بزار یه گوشه که اذیتت نکنه پلاستیک هاشونم بردار یجایی بعدا بدردت میخورن البته به بچه ها بگو بیان کمکت اینجوری بهتره مشارکت میکنند باهات و احساس نزدیک تری میکنن بهت 

نوش جونت باشه عزیز دلم ، خریداتو بزار یه گوشه که اذیتت نکنه پلاستیک هاشونم بردار یجایی بعدا بدردت می ...

فدات

اره پلاستیک های تمیز همیشه نگه میدارم دفعه بعد که میرم خرید استفاده میکنم،اکثر وقتها پلاستیک از فروشنده نمیگیرم

دخترم بعضیا رو جابجا کرد،ولی بقیه ش کار خودمه

تازه میخوام برم جمعه بازار،یه سری خرید دیگه هم دارم که باید بگیرم

شما هم تنهایی؟همسرت سرکاره؟

شانس مارو ببین هعی خدا

نمیتونی زن توسایت شکار کنی نه ؟ حالا وقتی هماهنگی های لازم رو با نی نی یار انجام دادم واست یه تاپیک جامع میزنم من تاالان چندتا زن نما تعلیق مشکی کردم 

لایک نکنید .توروخدا 
فداتاره پلاستیک های تمیز همیشه نگه میدارم دفعه بعد که میرم خرید استفاده میکنم،اکثر وقتها پلاستیک از ...

خوشبرگردی گلم 🌺والا من مجردم اما سعی میکنم به خانوم هایی که مشکل دارن و نیاز به مشاوره دارن بهشون کمک کنم هم به واسطه تجربه هم به واسه علمی که خودم دارم