2777
2789

سفر تمام شهرهای ایران رو میرن هرشب بهترین غذا بهترین خونه و ماشین تازه سفر خارجی میرن بهترین دکترا میرن دندونا سالم بهترین لوازم آرایشی بهداشتی هرروز تولد ماهگرد جشن بریز بپاش بعد ما چی 

خدایا عدالتتون شکر 😔😔😔

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

نمدونم ولی من به همین کارگری کردن خودم راضیم تا این مدلی پول در بیارم

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچوقت دلم نمیخواد از زندگیم همه عالم و ادم خبر داشته باشن -اینا دیگه هیچکدوم از خوشیاشون برای خودشون نیست فقط برای مردمه

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

پول مفت بدست میارن.بخاطر پول هرکاری میکنن.بعضیاشون هرچقدرم دیدم مردم زیر پستاشون کامنت فحش و منفی میزارن اصلا براشون مهم نیس چون میدونن از اون طرف خزانشون پره

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
مقصر اون اوسگولایی هستن که بلاگرا دوزاری رو فالو میکنن

همون دیگه از مردم هم شانس دارن 

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺