2777
2789
عنوان

مث سگ پشیمونم ک اومدم خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 312590 بازدید | 761 پست
مسئول سلامتی بچه سبزی خورده خوابیده

بیخیال عالم

چطور گشنه خابیدی؟چطور بفکرگشنگی زن وبچت نیستی نامسلمون

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداییش اصلا کاری به استارتر ندارم.

من خودم برم یه شهر دیگه چون هم خودم هم شوهرم متنفریم از حتی یک شب خونه کسی موندن میریم هتل

ولی روی صحبت من با اوناییه که رفتن برادر خونه برادرش انقدر عجیبه براشون.اخه پس خواهر برادری که یه وعده غذا نتونن جلو هم بزارن دیگه به چه درد آدم میخورن؟

برای چی اصرار دارین بچه هاتون خواهر برادر داشته باشن با این منطق که بزرگ شدن پشتیبان داشته باشن و تو سختی ها تنها نمونن؟ هی میگین تک فرزند اَخه و تُفه هااا؟

تو شهر غریب اگر خواهر برادر به داد هم نرسن پس کی باید برسه؟

پس وقتی قراره خواهر برادر تو بزرگسالی تا این حد باهم غریبه باشن کلا یه بچه بیارین خودتونو راحت کنید.چون در هرصورت اون بچه قراره تنها بمونه و عملا چیزی بنام خواهر،برادر وخانواده بی معنی میشه!!!

عزیزم آدم تو هرررر حالی هم که باشه زیر کتریشو میتونه روشن کنه !!!!!!!

الان میبینیم که جاری ایشون توان این کار رو هم نداشته.

مادرهمسر من هم یکبار توان این کار رو نداشت.

قابل درکه برام

حتی ناراحت میشم، اما درک می‌کنم که ممکنه نتونه. 

پاهاش اصلا کشش نداشته باشه بره اشپزخونه برای حدی خودش و شوهرش چایی بریزه .

والا بخدا شاید تو تاپیکام ببینی من همیشه مهمون دارمما چند روزه بنا داریم دغدغه ناهار و پذیرایی از او ...

دقیقاااا من برامون اومدن کولر گازیمونو نصب کنن دیدم این بنده خدا ها تا کارشون تموم بشه سه چهار بعد از ظهره دست به کار شدم ناهار پختم براشون ...‌هفت پشت غریبه قراره پول کارشو بگیره اما آدم فکر میکنه چهار بعد از ظهر خوب نیست گشنه از خونه ت برن بیرون

بعضی ادمای این دوره زمونه از حیوون کمترن.

بگو بدبخت بیچاره دو بسته گوشت مرغ بیشتر میخوای با خودت ببری تو قبر؟ 

تو که به بچه تو شکم این زن رحم نکردی...چطور خدا بهت رحم کنه؟

زمانای پدر و مادر ما مهمون و مهمونی دادن چه ارج و قربی داشت و چقد زندگیا پر برکت بود بخدا.

اره جامونم حتی ننداختاوردم تو اتاق پتو انداختم شوهرم سبزی خورد خابید منم کنارشم

خداوکیلی این چیزارو راست میگید یا دنبال پربازدیدید؟خب اینجوری کلی سوال تو ذهنم‌ میاد ،بعد چطور شوهرت هنوز با خوردن نون و سبزی مونده؟یا چطور جاریت روش میشه؟رابطه اتون چطور بود ؟تاحالا ازت بدی یا حرفی شنیده

کار اون غیر انسانیه و کار شما فجیع تر که با این همه بی احترامی هنوز موندید

الان میبینیم که جاری ایشون توان این کار رو هم نداشته.مادرهمسر من هم یکبار توان این کار رو نداشت.قابل ...

تو رو خدا یه چی بگین بگنجه در عقل .. نگفت جاریم حالش خوب نبود.. نگفت رنگ و رو نداشت.. نا نداشت.. حال روحیش خوب نبود ... در غیر این صورت پا کشش یه زیر کتری روشن کردن  و داره 

الان میبینیم که جاری ایشون توان این کار رو هم نداشته.مادرهمسر من هم یکبار توان این کار رو نداشت.قابل ...

وقتی کسی میاد خونه آدم از راه دور بعد سال و ماه وقتی سالم هم هستی ... پا کشش این رو خود به خود پیدا میکنه در حد یهههه چایی کار کنه حتی اگر قبلش دلت میخواسته فقط لم بدی