2777
2789
عنوان

بلاخره خونه میخریم😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 7814 بازدید | 331 پست
همینو بگو از قدیم گفتن نقدو بچسب خیلی مردی همین الان خونه ای که خریدی نصفشو بزن بنام زنت که کلی سختی ...

دقیقا 

بعد جالبه به نگاه کن ببین چقدر زن اومدن دارن از کار شوهره طرفداری می‌کنن نمیگن آقا چرا شوهرت وعده سر خرمن بهت داده چرا الان نصف خونه رو نمی‌زنه به نامت بعد تازه دارن مثلاً میگن به زندگیش دلگرم باشه و فلان فکر کنی یه زنی که شوهرش بهش اعتماد نداره سه دنگ خونه رو بزنه به نامش بعد جالبه طلاها و پول ماشین زنه رو گرفته داره خونه‌دار می‌شه این زن بدبخت باید به اون مرده اعتماد داشته باشه 😁😁😁😁😁

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکت باشه ان شاالله بشادی توش زندگی کنی با دل خووشدعا کن برا ماهم جور بشه

فداتشم 

انشالله 

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

دروغ داره میگه با این قیمت طلا شوهرت خیلی بتونه هنر بکنه برات سه تا دونه النگونم چندین سال دیگه بگیر ...

هیچوقت اینطور کسی راهنمایی نکن طرف دلش خوشه چرا اینطور راهنمایی میکنی مگه زندگی جنگه

متاسفم واقعا بعضی زنها ذاتا خنگ و اسکولن هرچقدر بگی نمیفهمن

آره ببین به خاطر همینه دیگه از قدیم الایام یه سری مردا می‌گفتن عقل زن نصف مرده چون احمق‌ترین مردان می‌تونن زرنگ‌ترین زنا رو گول بزنن می‌دونی چرا چون مرده خیلی خودش اسکله زنه رو یه چیزی بهش میگه گولش می‌زنه بعد جالبه سه چهار تا زنم میان میگن آره شوهرت درست گفته آره شوهرت باید نور چشم تو باشه آره تو باید به زندگیت دلگرم باشی و فلان و اینا زنه هم قبول می‌کنه دیگه به خاطر همینه یه عده از مردای ایرانی میگن عقل زن نصف مرده دیگه چون راحت میشه گولش زد دیگه فکر کن طلاهاتو ماشینتو بفروشی طرف خونه بخره بعد طرف راضی نشه سه دنگ خونه رو بزنه به نام تو با پول تو یارو داره خونه‌دار می‌شه بعد راضی نمیشه نصف خونه رو بزنه به نامت 😁😁😁😁

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ببین اون طلا هر روز داره میره قیمتش بالا و برای این زن سرمایه و پشتوانه بود ولی شوهرش الان طلاها و م ...

من میگم اگه زن و شوهر مثل رقیب هم باشی که نمیشه اون خونه برا هر دوشونه حالا یا به اسم این یا اون البته اگه واقعا به شوهرت اعتماد داشته باشی 

هیچوقت اینطور کسی راهنمایی نکن طرف دلش خوشه چرا اینطور راهنمایی میکنی مگه زندگی جنگه

حتما جنگ برای خودشون که میزنن تو ذوق یکی 

اصلا نمی‌فهمن چه حرفی کجا بزنن کی بزنم

آیا اسی گفت طلاهام دادم هیچی بنامم نزد ها آیا موضوع همین بود؟ 

ماشاءالله اینجور موضوعات تو نی نی سایت زیاده برید اونجا نظر بدید واقعا خجالت داره 

این زندگی مطمئن باش جنگه می‌دونی چرا چون طرف داره طلاهاشو می‌فروشه ماشینشو می‌فروشه میده شوهرش شوهرا خونه‌دار بشه بعد شوهره سه دنگ خونه رو نمی‌زنه به نامش میگه بعداً می‌خوام برات ماشین و طلا بخرم بعداً کو اصلاً از کجا معلوم بدنی بیاد و تو برای من بخری اگه نخریدی چی خونه رم که داری می‌زنی به نام خودت اون موقع من چیکار کنم

این طلا و ماشینی که میگی خود همون مرد خریده

اره دیگه

من دزدی نکردم ک

اون خریده زده ب اسم من

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉