2777
2789
عنوان

بلاخره خونه میخریم😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 7893 بازدید | 333 پست
اولا عزیزم من گفتم قصدش راهنمایی بود حالا درست یا غلط منظورم این بود حتی اگه راهنماییش بد و غلط بود ...

آفرین بر شما

حقه حقققق

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

من هم شمارو کاملا میشناسم اتفاقااینکه همه جا سعی داری کلاس بزاری ولی متاسفانه حرف های نامربوط میزنی� ...

خیلیییی حرفاش بد بود

انگار دختر شاهه

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در مورد داشته های خودم حرفی زدم؟از کی تا به حال حس بد منتقل کردن به بقیه و جنگ انداختن بین زن و ش ...

من تا جایی که دیدم اونایی که واقعا از لحاظ مالی ضعیف بودن چه تو خونه پدر ،چه تو خونه شوهر خیلییییی واسه به نام شدن ملک و املاک بیشتر  له له میزدن تا کسی که همیشه و همه جا دیده و داشته و چشم و دل سیر بوده 

والا بابای من پنج تا آپارتمان تا الان به نامم زده ،شوهرمم به اندازه خودش داره ولی من هر دوی این املاک رو مال خانواده و بچه هام میدونم،حالا به نام هر کی میخواد باشه 

ما یه خانواده ایم قصد کندن از همدیگه یا گول مالیدن سر همدیگه رو هم نداریم والا