2777
2789
عنوان

بلاخره خونه میخریم😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 7892 بازدید | 333 پست
قشنگ گولش زده ازش طلاها و ماشینو گرفته داره خونه می‌خره معلومم نیست بعداً براش چیزی بخره یا نه که ای ...

همینو بگو 

از قدیم گفتن نقدو بچسب 

خیلی مردی همین الان خونه ای که خریدی نصفشو بزن بنام زنت که کلی سختی کشیده جم کرده وعده سرخرمن جرا میدی؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیزنه ب اسمممیگه چون میخوام بعدا برات بخرم دیگه

بگو اونارو هم میخری بعدا خودت میخوای بفروشی

نقد رو ول کردی نسیه رو چسبیدی دختر؟

از گل خوشم میاد 🌷🌱  از کسی که برام گل میگره بیشتر:)

ای بابا بنده خدا اومده خوشحالیش با شما شریک بشه مثل این خاله زنکا زنایی که توکوچه میشینن همش دخالت ...

خدایا شکرت که یه نفر با درک شعور پیدا شد

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

درستهما به هم دروغ نمیگیم ما عااااشق همیم و بودیم

ححححخ

ببین شما شاید عاشق شوهرت باشی ولی شوهرت بعید می‌دونم عاشقت باشه که اگر عاشقت بود مطمئن باش سه دنگ خونه رو می‌زد به نامت نه اینکه حالا حواله بده بعداً می‌خوام برات ماشین بخرم و طلا بخرم پس خونه رو به نامت نمی‌زنم . من چند سال توی دادگستری کار کردم خدا می‌دونه چه آدمایی رو دیدم که می‌گفتن شوهرمون برای ما می‌مرد عاشق هم بودیم بعد چندین سال سختی به هم رسیدیم ولی موقع طلاق گرفتن و موقع مهریه که شده بود دونه دونه وسایلاشونو زده بودن به نام مادر و خواهرشون که به زن بیچاره هیچی نرسه انقدر تو رو خدا زنای ساده نباشید شما دارید تو قرن ارتباطات زندگی می‌کنید 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

مبارکت باشه ان شاالله بشادی توش زندگی کنی با دل خووش

دعا کن برا ماهم جور بشه

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

خب اون اگه تو خونه خودش آرامش داشته باشه طلا هم نداشته باشه چی میشه ارزششو داره

ببین اون طلا هر روز داره میره قیمتش بالا و برای این زن سرمایه و پشتوانه بود ولی شوهرش الان طلاها و ماشینو ازش گرفته یه خونه‌ای خریده که خونه رو داره می‌زنه به نام خودش یعنی عملاً این زن دیگه هیچ سرمایه‌ای توی اون زندگی به نام خودش نیست و می‌دونی که الان اگر بخواد بره مثلاً خدایی نکرده مهریه بزاره اجرا چه قوانینی پشتشه دیگه اولش پیش پرداخت دو تا دونه میدن بعد سالی یه دونه سکه میدن یعنی عملاً خودشو آچمزمون زندگی کرده اگر قراره آرامشی باشه باید برای زنم باشه دیگه چرا شوهرش صدا میگه خونه رو نمی‌زنه به نامش

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
چ ریگی چرا دلسردش میکنی چ فرقی میکنه

اگه فرقی نمی‌کرد حالا که ماشینشو داده حالا که طلاهاشو داده شوهرش خونه رو می‌زد به نام این چطور از اون طرف قضیه نگاه نمی‌کنید ها 

واااا عزیزم یعنی چیپن هر روزم گریه بود با حرفای مادرشوهرمدارم راحت میشم

طلاها رو توو دستت کن هر روز برو دعوا و اعصاب خوردی آب مادر شوهر 😂😂😂

اسی ول کن این انرژی منفی ها رو،. وقتی به شوهرت اعتماد داری دیگه جای این چیزا نیست 

خونه خودته میری راحت میشی، طلا پس اندازه برای روز مبادا، توو اعصاب خوردی زندگی کنی بعد طلا رو بذاری برای روز مبادا که معلوم نیست کی باشه 

وقتی هم میگی به شوهرت اعتماد داری، حتما می‌خره 

خوشحال باش و لذت ببر از کاری که کردید، ملت هزارسال نمیتونن با این قیمتا تهران خونه بخرن، واقعا برات خوشحال شدم