2777
2789
عنوان

بلاخره خونه میخریم😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 7875 بازدید | 333 پست
عجبببببب

قشنگ گولش زده ازش طلاها و ماشینو گرفته داره خونه می‌خره معلومم نیست بعداً براش چیزی بخره یا نه که این آدم مطمئن باشه اگر یه روزی ماشین بخره اون ماشینم می‌زنه به نام خودش

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
اسی شما چیزی رو که نقد داشتی فروختیو حالا وعده نسیه گرفتیبه نظرت منطقیه؟

بخاطر اینکه برم خونه ی خودم مجبور بودم 

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو نه ماشین میخوام نه طلا 

سه دنگ خونه رو بزن به اسمم 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
چه ربطی داره آدم اگه به طرفش اعتماد داشته باشه اینا بین زن و شوهر هیچی نیست

عجب 

چرا این حرفو به شوهرش نمیگی اون مگه به زنش اعتماد نداره که نصف خونه رو نمی‌زنه به نامش چرا انقدر زنای ساده‌ای هستی چطور همیشه خدا اعتماد باید از طرف زنه باشه یه بارم اعتماد از طرف مرده شکل بگیره الان چطور شوهر این زن خونه رو به نامش نمی‌زنه میگه چون می‌خوام بعداً برات طلا بخرم 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
بخاطر اینکه برم خونه ی خودم مجبور بودم

اشتباه کردی . پشتوانه و سرمایه زندگیتو به باد دادی

چه ربطی داره آدم اگه به طرفش اعتماد داشته باشه اینا بین زن و شوهر هیچی نیست

درسته

ما به هم دروغ نمیگیم ما عااااشق همیم و بودیم

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

عزیزم، مبااااارکتون باشه خوب کردی، طلا و ماشین و... رو هر موقع میشه خرید و حتما میخرب اما خونه فقط و ...

فدانشم

بله

ای بابا بنده خدا اومده خوشحالیش  با شما شریک بشه مثل این خاله زنکا 

زنایی که توکوچه میشینن همش دخالت می‌کنید بابا خود اسی عقلش نمی‌کشه بگه بنامم بزن 

یا ریگی به کفشش هست چیه ای بابا یکیم‌که خوشحال خوشبخت شما هی موش بندازین وسط زشته موضوع تاپیک بفهم بعد نظر بده 

منم همینو میگم اههههکاش تاپیک فیک باشهاز زنای خنگ عصبی میشم اهههههه

واااا عزیزم یعنی چی

پن هر روزم گریه بود با حرفای مادرشوهرم

دارم راحت میشم

منم همینو میگم اههههکاش تاپیک فیک باشهاز زنای خنگ عصبی میشم اهههههه

آره واقعا

از اون بدتر یه عده زن نی نی سایتتی که میان میگن اعتماد باید باشه و فلان و اینا این حرفا بین زن و شوهر چه معنی داره جالبه خودشونو با این حرفا گول می‌زنن ولی اگر یه مردی بیاد بگه خونه رو می‌خوام بزنم به نام زنم به قرآن هزار تا مرد دیگه جمع میشن راضیش می‌کنن خونه رو به نام زنه نزنه همه سرمایه زندگیشو دست زنه نده ولی اینجا وقتی به زنه می‌گیم بابا داری ماشینتو میدی طلاهاتو میدی تو اگر اینا رو نمی‌دادی که اون ۱۰۰ سال سیاه نمی‌تونست خونه بخره پس بگو نصفشو به اندازه پولت بزنه به نامت میان میگن نه با این کارا دلشو به زندگیش سرد نکنید اعتماد باید باشه تو زندگی و فلان ببین یه زن چقدر می‌تونه تو سری خور باشه که خودش بدبخت باشه یه زن دیگرم که بهش راهکار میدی بیاد از کار درست منصرفش کنه

عجب چرا این حرفو به شوهرش نمیگی اون مگه به زنش اعتماد نداره که نصف خونه رو نمی‌زنه به نامش چرا انقدر ...

خب اون اگه تو خونه خودش آرامش داشته باشه طلا هم نداشته باشه چی میشه ارزششو داره