2777
2789

قبلا تهران زندگی میکردیم هم خونواده خودم هم همسرم خیلی تو زندگیمون بودن هم دوستای شوهرم‌ الان چند ماهه اومدیم شهر کوچیک با اینکه کوچیکه و امکاناتش کمه انقدر راضی و خوشحالم سه چهار روزه اومدیم سفر الان که تو جاده اییم یه جایی نزدیک تهران بودیم شوهرم گفت دوست داشتی خونمون تهران بود دیدم با تمام خوبیاش اصلا دلم نمیخواست. تهران خیلی مشغله به ادم میده فرصت لذت بردن کنار همدیگه رو کم میکنه تو شهر کوچیک همه زمانت مال خودته

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱٠ساله ساکن تهرانم و غریبم اینجا

شهر خودت باشی چالش زیاده حرف و حدیث و دخالت خیلی زیاده 

شهرغریب فقط خودتیو زندگی خودت 

هرکاری کنی نه کسی دخالت میکنه نه کسی میشناستت پشتت حرف دربیاره

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
من ۱٠ساله ساکن تهرانم و غریبم اینجاشهر خودت باشی چالش زیاده حرف و حدیث و دخالت خیلی زیاده شهرغریب فق ...

اره ماهم تو شهر کوچیک غریبیم خیلی خوبه

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

اره ماهم تو شهر کوچیک غریبیم خیلی خوبه

امیدوارم موفق ترین باشین

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

سلام عزیزدلم

اینکه بعد مدت ها به مرحله ی ثبات زندگیت رسیدی و چالشای که سال گذشته داشتی رو پشت سرگذاشتی عمیقا خوشحالم میکنه🥺

من میدونستم یروزی به این نقطه میرسی

گاهی رهاکردن تعلق خاطرهایی که تو یه شهر یا استان داری باعث میشه درای جدیدی از زندگیت بازشن و حسای نابی رو تجربه کنی

برای شماکه نیاز بود جدا باشین و مستقل تا بتونین عشق بینتون رو سلول به سلول رشد بدین وحس کنین این تغییر جزو واجبات بود.

من همیشه پیگیرت هستم٬ حتی اگه پیامی نذارم.

اینو بدون سختیایی که ازنظر جسمی و روحی پشت سر گذاشتی شاید جزئی از تقدیرت بوده٬ تا بتونی الان شیرینی باهم بودنتون رو یجور دیگه بچشی و قدردانش باشی.

مطمئنم روزایی که در پیش داری روزای خیلی خوب و قشنگی ان

و من همیشه با ذوق به تاپیکات سر میزنم تا دلیل خوشیِ یک روزم رقم بخوره❤️

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤

شهرای کوچیک امکانات داخلش کمه ولی ارامش و اعصاب راحتتره بنظرم 

من الان حاضرم توی روستا زندگی کنم ولی واقعا ارامش داشته باشم 

چقدر عزیزم برات خوشحالم که از اونهمه ناراحتی و گرفتاری و... تاحدودی رهاشدی و نجات پیدا کردی

و چقدر خوشحالتر هستم که از اون دوست همسرت خانمه که پدرشونم فوت شدن (اسمش یادم نیست )نجات پیدا کردین تحمل همچین افرادی واقعا سخته

منم تهرانم دارم لحظه شماری میکنم از اینجا بریم. البته بیشتر بعد از جنگ از تهران متنفر شدم. هیچ جذابیتی برام نداره به جز دود و‌الودگی و به سری ادمهای…

باز شهرای دیگه اب و هوا داره ادم اسمونو نگاه میکنه لذت میبره نه اینکه مثل اینجا با دیدن اسمون بالا بیاره

سلام عزیزدلماینکه بعد مدت ها به مرحله ی ثبات زندگیت رسیدی و چالشای که سال گذشته داشتی رو پشت سرگذاشت ...

سلام عزیزم خوبین؟

شما یکی از افرادی بودین که خیلی خیلی خیلی بهم کمک کردین پارسال همیشه یادم میمونه 

خیلی لطف و محبت داری

هنوزم گاهی میرم حرفهای پارسال رو می‌خونم🥺

ممنونم ازت 

مرسی عزیزم

شهرای کوچیک امکانات داخلش کمه ولی ارامش و اعصاب راحتتره بنظرم من الان حاضرم توی روستا زندگی کنم ولی ...

اره یکم من گاهی دلم تنگ میشه برای امکانات تهران بعد که فکر میکنم میبینم زندگی الانم رو بیشتر دوست دارم 

وای ستاره رو میگی😭

پنج شنبه اتفاقا عروسی دعوت بودیم اوناهم بودن خداروشکر ما اصفهان بودیم نتونستیم بریم

واقعا نجات پیدا کردم. شوهرم دیگه اصلا باهاش حرف نمیزنه

منم تهرانم دارم لحظه شماری میکنم از اینجا بریم. البته بیشتر بعد از جنگ از تهران متنفر شدم. هیچ جذابی ...

عزیزم🥲

من گاهی برای امکاناتش دلتنگ میشم ولی یاد ترافیک و استرس و ..گ ایناش میوفتم