2777
2789
عنوان

راهنمای کنید بچه بیارم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 54 پست
بچه دار شو ولی به همسرت بگو بیشتر کمکت کنه ، بذار خب یه روز درمیون با مادرش غذا بخوره ، خب مگه چی می ...

شوهرم مرد خوبیه 

ولی بزرگترین ضعفش اینه که تو این مسأله هیچ وقت درکم نکرد.

هر وقت من شاکی ام و غر میزنم میگه مگه بقیه چطور زندگی میکنن؟ یا تو چی کم داری؟ همیشه نیاز منو برا زندگی مستقل نادیده گرفت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۸۵ سالشه.بله بچه دار میشدم .عزیزم تا کی میخوای بچه نداشته باشی بقول خودت سنت بالا میره اونوقت دیگه ح ...

شما کاراشونو انجام میدین؟

واقعا شرایطتون سخته مثل من.

امیدوارم خدا بهمون کمک کنه

شما کاراشونو انجام میدین؟واقعا شرایطتون سخته مثل من.امیدوارم خدا بهمون کمک کنه

آره.غصه نخور ارزش نداره فقط خودتو عذاب میدی و پیرمیشی.یه گوشت در کن  یکیش دروازه .بسپر بخدا 

لبخند بزن،گاهی قوسی کوچک،معماری یک سازه را زیرورو می کند
عمیقا درکت میکنم

مادرشوهر شما هم لجبازی و رفتارهای بچگانه داره؟

چطور کنار میاین ؟

من خیلی سرد باهاش برخورد میکنم

اصلا دلم باهاش صاف نمیشه 

دست خودم نیس

اونم سریع به شوهرم میگه و دعوا پیش میاد بینمون 

شما شوهرتون خوبه؟من واقعا این موضوع باعث شده شوهرمو مثل قبل دوست نداشته باشم

آره خوبه .چون من با وجود بدیهای مادرش بازم باهاش خوبم سکوت میکنم  کل کل نمیکنم  باهاش .شما اشتباه میکنی خب چرا همسرت اینوسط مقصر نیس منطقی فکر کن اونم مادرشه خوب یا بد کاریش نمیشه کرد .

مادرشوهر شما هم لجبازی و رفتارهای بچگانه داره؟چطور کنار میاین ؟من خیلی سرد باهاش برخورد میکنماصلا دل ...

بخدااا دقیقا من وشما مث همیم😁.منتها من دیگه پوسنم کلفت شده یعنی ذره ای اهمیت نمیدم .اولا عصبی میشدم خودخوری میکردم خیلی جوابای دندون شکن داشتم توذهنم .اما بعد مدتها دیدم واقعا مقابله بی فایدس چون خودم اذیت میشدم مادرش اصلا عین خیالشم نبود اصلا وابدا.

بخدااا دقیقا من وشما مث همیم😁.منتها من دیگه پوسنم کلفت شده یعنی ذره ای اهمیت نمیدم .اولا عصبی میشدم ...

وای دقیقا من خودخوری میکنم

غصه‌میخورم گریه میکنم.

خدا منو ببخشه جواب سربالا به پیرزن میدم اما دست خودم نیست

نمیتونم چطوری کنار بیام