2777
2789
عنوان

واقعا به این نتیجه رسیدم که خودت باید یکی رو تور کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 32687 بازدید | 461 پست
همینجوری هم باید خوب باشی.فمر نکنم بینیت خیلی مشکل داشته باشه.شما حساس شدید

سلام میشه لطفا بگید امسال یا کی حامله میشم و شوهرم دنبال گرفتن گواهینانه پایه دو هست بلاخره میگیره چقدر طول میکشه تا بهش بدن گواهینامه پایه دو رو ممنون میشم جواب بدین خیلی برام مهمه عزیزم

دوستان واقعا یه چیزایی یه سرنوشت و وقتش ارتباط دارهخواهر من به شدت دنبال ازدواج بود از ۱۶ سالگی همین ...

پس چرا من که موقعیت اجتماعیم خوب هس شاگرد زرنگ دانشگاه هم بودم و مادر پدرم وجه خوبی هم دارن چهره ام هم بدون عمل و تغییر هست و خوبه  خاستگار به تعداد ماهی ۳ تا ندارم ؟ شغل مستقلی هم از خودم ندارم 

خدایا شکرت آماده دریافت بهترین ها فراتر از درک تصور و تجربه امون باشیم زندگی جور دیگه ای میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان واقعا یه چیزایی یه سرنوشت و وقتش ارتباط دارهخواهر من به شدت دنبال ازدواج بود از ۱۶ سالگی همین ...

فامیل مون پدرش معتاد مادرش بدون تحصيلات و خانه دار موقعیت تحصیلی هم معمولی شاغل هم نبود هم سن من ازدواج کرد حالا خودتم بکشی طبق شرایطش باید مجرد میموند ولی بختی نصیبش شد که بیا و ببین خرج لباسش به راهه طلاش به راهه اصلا همه میگفتن با این موقعيت اجتماعی چه جوری شد

خدایا شکرت آماده دریافت بهترین ها فراتر از درک تصور و تجربه امون باشیم زندگی جور دیگه ای میشه 

شاغلی فقط بدبختی داشت برای من دلم نمیخواد شغلم روربگم ولی کارگری نیست ازدواج با شغل قابل مقایسه نیس ...

البته ک اگه یه آدم پولدار خوش اخلاق و خوش خانواده گیرت بیاد افتادی وسط بهشت

ولی اگه گیرت بیاد بختت بلند باشه‌ شانس داشته باشی

وگرنه ک جهنمه هرروز برات

یه روز نوبت ما هم میشه... صبور باش...

حوصله جنس مخالف نیست چون تهش باز بر میگردی ب تنهایی خودت

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

لطفاً برای منم دعا کنید با پسر عمه ام ازدواج کنم 🫂🤍🌸

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

همینجوری هم باید خوب باشی.فمر نکنم بینیت خیلی مشکل داشته باشه.شما حساس شدید

سلام میشه لطفا بگید امسال یا کی حامله میشم و شوهرم دنبال گرفتن گواهینانه پایه دو هست بلاخره میگیره چقدر طول میکشه تا بهش بدن گواهینامه پایه دو رو ممنون میشم جواب بدین خیلی برام مهمه ممنون میشم جوابم رو بدین