2777
2789
عنوان

اولش اینجوری بود که مردها به شغل های زنونه علاقه پیدا کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 52 پست
خانم ها زیاد دیدم موهاشون را ماشین می کنن از ته می زننانگار هر کسی دوست داره شرایط دیگران را تجربه ک ...

آخ آخ اینو هنوز ندیدم. پس خیلی ها دنبال هیجان هم هستند. چشیدن همه چیز ، احتمالاً علت در این هست که نمی توانند تنها باشم و بدون سرگرمی که ناگهان تو فکر بروند و متوجه بشن چقدر پوچ و تهی هست کارهاشون. 

آدم روح خدا رو داره نمیتونه با مدت و لباس دلش رو راضی کنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا خیلیاشون هم که عوضی و متجاوزن حق کار و سرمایه رو از جوون ایرانی گرفتن مفت مفت عین یه خر کار میک ...

مرد ایرانی بخاطر تربیت خانواده ها و مردسالاری و زنستیزی تن پروره دستاشون نگاه کن متوجه همچی میشی 

یجوری شدن از زنا بیشتر عشوه و ناز و گوزو قهر دارن حتی انقدر با زنا رقابت دارن برای خودشون پریود مردانه درست کردن 

تا خودشونو چس میکنن میگن مردا هم پریود میشن از هیچی خانما نمیخوان عقب بیوفتن انقدر با زنا حسادت و رقابت دارن 

حاملگیو نمیتونن بگن وگرنه حتما میچسبوندن بخودشون جا نمونن

مرد ایرانی بخاطر تربیت خانواده ها و مردسالاری و زنستیزی تن پروره دستاشون نگاه کن متوجه همچی میشی یجو ...

تو یا افغانی که انقدر حرف پشت سر مردای ایرانی میزنی یا از مردا ضربه زیلدی دیدی 

به دستاشونم نگاه کردم‌ بمیرم برای داداشم‌ دستاش کلفت و ضمخت شده از شدت فشار کاریش 

بابام که هیچ کلا دستی نمونده از بس سوخته با وسایل و ...

خیلی ای دیگه هم دیدم 

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

مرد ایرانی بخاطر تربیت خانواده ها و مردسالاری و زنستیزی تن پروره دستاشون نگاه کن متوجه همچی میشی یجو ...

مرد افغان که بجز کارگری کردن هنر دیکه ای نداره مجبوره همونو درست انجام بده !!

نکنه توقع داشتی یه مشت بی عرضه بی هنر همون کارگری هم انجام ندن؟؟

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

مقصر خودمون هم هستیم که به خودمون اجازه میدیم هر لباس آزادی بپوشیم بعد شرط اول زندگیمون هم اینه که شوهر آزاد بزارتمون اونم برا این کار غرور و غیرتشون مانع رسیدن به طرف میشه اینجوری باعث میشه همه چیز آزاد و آزاد تر بشه نمیشه که تو کوچه و خیابان طرف چیزای شخصیشون بندازه بیرون بعد مرد نگاه آسمون و زمین کنه ناخداگاه این چیزا بی غیرتی میاره هیچکس هم از غیرت مردش تعریف نمیکنه یه جور مانع میبنن الا هم همش داد هوا که باید زن با مرد برابر باشه

تو یا افغانی که انقدر حرف پشت سر مردای ایرانی میزنی یا از مردا ضربه زیلدی دیدی به دستاشونم نگاه کردم ...

هرکی حرف حقو میزنه فشاری میشید بهش تهمت میزنید 

مگه برادر و پدرت همه مردان 

شوهرم منم زحمتکشه 

هشتاددرصد مردا خاله زنکو و پرنسعلی شدن 

متاسفم برات عقلت بچس 

همین مونده بود یه افغانی بیاد به مردای زحمتکش ایرانی حرف بزنه

اختلاسگر و اقازاده بودن با زندگیای دوگانه و ریاکارانه و فریبکارانه خجالت اوره نه افغان بودن 

فقط زنای پیکمی و کم‌سواد از شنیدن حقیقت فشاری میشن 

محض اطلاعتون چون مطالعه تون کمه، عمل تغییر جنسیت توی ایران راحت نیست و برای کسایی که موفق میشن اینکا ...

دقیقا همینطوره جهت تکمیل صحبتتون برای دوستان نا اگاه 

سازمان بهزیستی کلی مشاوره و ارجاع داره به روانشناس های مختلف و بعد ماه ها حتی سال ها مجوز تر.نس بودن طرف صادر میشه و میتونه عمل جراحی انجام بده یعنی اینطوری نیست که طرف امروز دلش بخواد دامن بپوشه فردا بره عمل کنه ! 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

اولا افغانی بودن جرم نیست ولی افغانی نیستمتوام به پیکمی بودنت ادامه بده شاید چیزی گیرت اومد

برو بابا

اگر قرار با جواب دادن بهامثال تو به امثال بابای من که از نوجوانی کار کردن توهین کنن پیکمی شم باشه من پیکمی

تو هم برو وردل مردای افغانی

اختلاسگر و اقازاده بودن با زندگیای دوگانه و ریاکارانه و فریبکارانه خجالت اوره نه افغان بودن فقط زنای ...

چیو به چی ربط دادی خدایی 

اگه منظورت ایناست که مثلا طالبان که اون همه زن ستیزی میکنه نمیزاره دخترها درش بخونن خوبه؟

یا افغانها که از خواستگار دخترشون پول میگیرن و به اصطلاح میفروشن؟؟

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

برو بابااگر قرار با جواب دادن بهامثال تو به امثال بابای من که از نوجوانی کار کردن توهین کنن پیکمی شم ...

شبیه زنایی که تو کوچه میشینن سبزی پاک میکنن و فضولی دخترای محل و چادر به کمرشون میبندن  حرف میزنی .اون زنایی که هرچی میگی جواب غیر منطقی میدن کولی بازی درمیارن 

خیلی ساله همچین زنایی و ندیده بودم 😂