2777
2789

۵ سالشه خستم کرده انقدررررررر که زبون نفهمه

میریم مهمانی از همه انتظار داره باهاش بازی کنن بگن‌نمیتونیم هم گریه میکنه و کولی بازی ببین به‌ادمای ۲۰ ساله گیر میده هاااا

میره طبقه پایین خونه مادرشوهرم من صلاح میدونم بیاد بالا صداش میکنم جیغ داد گریه التماس که نیادش

با سرویس مدرسه میاد خونه تو راه با گوشی راننده زنگ‌میزنه دم در نباشی میخوام زنگ طبقه پایین رو بزنم

همچیشو‌تو‌ مدرسه گم میکنه بهش فلان چیزو میدم ببره بده معلم اومده خونه نداده میگه یادم رفت

الانم دارم درسش میدم اجازه نمیده توضیح بدم بعد گریه میکنه میگه بلد نیستم ببین هرچیییییی میشه گریه میکنه برا اولین بار نه که بزنمش ها همش لپشو فشار میدادم از حرص و‌داد میزدم اینم گفت من مامان بابا ندارم کسیو ندارم

ولی قلبم درد میکنه دیگه نمیکشممممم بخدا

دخترعموش اذیتش میکنه بهش راهکار میدم میره به عمو و مادربزرگش میگه مامانم گفته اینو بگو اون کارو کن

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

۵ساله چجوری مدرسه میره؟؟

نیمه اولیه پیش۲

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت نگیر بچه اس

بعداً ؟ بعداً وجود نداره ، بعداً روز شب میشه، بعداً چای سرد میشه، بعداً علاقه از بین میره، بعداً آدمیزاد پیر میشه ، بعداً زندگی تموم میشه، بعداً شما میمونید و یه دنیا حسرت..

تو خانواده مشکلی ندارین؟رابطه خودت و همسرت یا رابطه دخترت و پدرش اوکی ه؟

پدرش که شوته اصن همش یا سرکاره یا خونه هم هست وقتی برا بچه نمیذاره همش با خودمه اصن همسرم سرکاره تا شب نیستش ک مشکلی داشته باشیم روزا تعطیل هست