2777
2789
عنوان

راهنمای کنید بچه بیارم یانه

381 بازدید | 54 پست

۸ساله ازدواج کردم. با مادر شوهرم که پیره و ۷۵ سالشه زندگی میکنم تو یه ساختمون ولی همه کارای خونش بامنه. خودمم شاغلم. با شوهرم مشکلی نداریم جز همین زندگی کنار مادرش. میترسم بعد بچه اختلافاتمون بیشتر بشه از طرفی سنمون داره می‌ره بالا.

به شوهرم میگم بعد بچه دار شدن مستقل بشیم و دیگه کاری با پایین نداشته باشم. میگه تو غذا بالا درست کن بده پایین من یه روز باتو غذا میخورم یه روز با مادرم. نمیتونم تنهاش بزارم . حساسم هست سریع فشارش میره بالا.

نمی‌دونم چیکار کنم. 

شوهرمم کنار نمیاد هی میگه بچه بیاد درست میشه اما میترسم فشار روم بیشتر شه

خواهرانه راهنمایی کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه تا کی منتظر بشینم و زندگی خودمو تباه کنمفقط می‌دونم شوهرم تا مادرش هست جدا نمیشهمطمئنم

با بچه مشکلاتت چند برابر میشه.و درست نمیتونی تربیت کنی.مگه مامانش بچس؟امان از مردای بچه ننه ایرانی

با بچه مشکلاتت چند برابر میشه.و درست نمیتونی تربیت کنی.مگه مامانش بچس؟امان از مردای بچه ننه ایرانی

میدونم مشکلاتم چند برابر میشه ولی چیکار کنم؟ تا کی منتظر بمونم بلکه شرایطم جور شه بچه بیارم 

بله یه جورایی متاسفانه

خب شوهرت رو‌متوجه کن. بگو همه دارن زندگیشونو می کنن فقط زندگی ما رو هواست. تا کی مبخوای زندگی خودمونو فدای مادرت کنی.ببین من نمی گم مادرش رو نگه نداره اما اینم که بخاطر مادر ش ،زندگی شما دچار مشکل شده واقعا درست نیست... بقیه هم از خدا خواسته خودشونو کشیدن کنار.