2777
2789

دیگه نه خبر از آهنگری هست نه بنا و گچکار 

مردها همه دوست دارن پشت میز بشینن

ولی جدیدا کلا جراحی می کنن خانم بشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محض اطلاعتون چون مطالعه تون کمه، عمل تغییر جنسیت توی ایران راحت نیست و برای کسایی که موفق میشن اینکارو انجام بدن و مجوزش رو بگیرن کاملا قانونی و شرعی هست

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

دلیل اینکه از مردهایی که شغل آزاد دارن بیشتر خوشم میاد همین. مردونگی و قدرت و عرضه بیشتری دارن. از مردهایی که دنبال شغل های راحت و همش نشستن هستن خوشم نمیاد. انگار هورمون مردانه کافی ندارن

من کجا گفتم غیر قانونی و غیر شرعی؟؟؟؟؟؟؟

این افراد رو به تمسخر گرفتین

واقعا قباحت داره 

نمیدونم چرا از کارما نمی‌ترسین

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

شوهرم برای کارش نیرو میخواست هر پسری میومد کوون گشادو تنبل و خاله زنک 

شوهرم مدام غر میزد چرا مادرا پسراشونو پرنسعلی بار میارن تا نیروی افغان اورد نسبت به حقوقشون کار میکردن 

رفتن کشورشون الان میگه باز باید نیروی پرنسعلی و تن پرور از پسرای ایرانی بیارم

چقدرم جدیدا پسرا لوس و پررو و خودشیفته و بتیغ شدن