من سه سال و چن ماه عروسی کردم قبلش هم سه سال و خورده عقد بودم من از اون دوران تا الان تا همسرم همیشه مشکل داشتیم اما الان واقعا همه چی سخت شده نمیدونم چه کار کنم ؟
میترسم دنیای بعد از طلاق بعد تر از جهنمی توش هستم باشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین عزیزم شما مشکلتونو میتونید حل کنید فقط نیاز به حرف زدن دارین و فرصت دادن به هم
مشکل آشتی کردنش با خانوادم نیست
اجازه هیچی نداااارم ،خونه اقوام اصلا نمیزاره برم ، خیلی با خاله عمه دایی اینا رفت و آمد داریم ،میگم اجازه هیچی واقعا اجازه هیچی ندارم ،شما فک کن تو قفس داری زندگی میکنی فقط بشوری و بسابی ،من یه دختر پر هیجان بودم اما الان خیلی افسرده شدم یکی دوسال پیشم افسردگی و پنیک داشتم ،که خوب شد الان باز داره بر میگرده ، من دلم میخواد درس بخونم پیشرفت کنم اما اجازه نمیده
جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته
این چیه باهاش ازدواج کردی دیگه از اینم بدتر داریم مگه ،نگران دنیای بد طلاقی ، از این بدتر میشه بچه دار شدن از همچین آدمی
تا از این گیر تر نشدی طلاق بگیر هیچی از زندگی نفهمیدی الان مثلا تو بهترین سالهای عمرتی ، باید رشد کنی بگردی ، اما زندانی شدی مثل اسیر و برده بهت غذا میدن ازت کار میکشن
من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
چه خوب کردی منم صد بار میخواستم بزنم تو عقد بهم اما ترسیدم البته عقد بودم نه مث شما نامزدی
الانم دیر نیست
جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته
این چیه باهاش ازدواج کردی دیگه از اینم بدتر داریم مگه ،نگران دنیای بد طلاقی ، از این بدتر میشه بچه د ...
دقیقا همینه ، امشب با هم دعوا کردیم اومده میگه غذا درست میکنی یا نه جوابش ندادم سه دفعه گفته بازم جواب ندادم بعدش باز گفت گفتم چی درست کنم گفت هرچی میخوای