2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم اما دو دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 43 پست
خوب پدرشوهر و مادر شوهرتون نمیتونن باعث اشتیشون بشن

نمیدونم

شنیدم که گفتن آشتی کن اینا اینم گفته نمیکنم

اصلا از دستش خسته شدم اینایی که میگم ذره ایی از مشکلاتمه 

نمیدونمشنیدم که گفتن آشتی کن اینا اینم گفته نمیکنماصلا از دستش خسته شدم اینایی که میگم ذره ایی از مش ...

ببین عزیزم شما مشکلتونو میتونید حل کنید فقط نیاز به حرف زدن دارین و فرصت دادن به هم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم شما مشکلتونو میتونید حل کنید فقط نیاز به حرف زدن دارین و فرصت دادن به هم

مشکل آشتی کردنش با خانوادم نیست

اجازه هیچی نداااارم ،خونه اقوام اصلا نمیزاره برم ، خیلی با خاله عمه دایی اینا رفت و آمد داریم ،میگم اجازه هیچی واقعا اجازه هیچی ندارم ،شما فک کن تو قفس داری زندگی میکنی فقط بشوری و بسابی ،من یه دختر پر هیجان بودم اما الان خیلی افسرده شدم یکی دوسال پیشم افسردگی و پنیک داشتم ،که خوب شد الان باز داره بر میگرده ، من دلم میخواد درس بخونم پیشرفت کنم اما اجازه نمیده

من با نصف اینا نامزدی رو بهم زدم

دنیای بعد طلاق هرچی باشه ازین جهنمی که توشی بهتره 

این اسمش زندگی نیست چه لذتی میبری از زندگی ؟؟

احساس میکنم شوهرت چشم چرونم هست اکثر بد دلا خودشون هیز عالمن 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

این چیه باهاش ازدواج کردی دیگه از اینم بدتر داریم مگه ،نگران دنیای بد طلاقی ، از این بدتر میشه بچه دار شدن از همچین آدمی

تا از این گیر تر نشدی طلاق بگیر هیچی از زندگی نفهمیدی الان مثلا تو بهترین سالهای عمرتی ، باید رشد کنی بگردی ، اما زندانی شدی مثل اسیر و برده بهت غذا میدن ازت کار میکشن 

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

بعد جدایی میتونی رو حمایت خونوادت از هر نظر حساب کنی ،برو عزیزم 

البته اگه جدی میخوای جدا بشی ،این کارو کن ،نه اینکه دور بشی ازش ،دلتنگ بشی ،برگردی 

اونوقت شرایطت از اینی که هست بدتر میشه 

با خودت همه چیو بسنج 

امیدوارم با این مشکلات ک‌گفتی بچه دار نشی 

شما هی افتادی دنبالش ک میگی باخانوادم آشتی کن آشتی کن 

بعد شما احترام خانوادش داری 😐🤕

بعداین چیزا باید دو طرفه باشه 

وقتی میبنی احترام خانوادت نداره شما هم نذار

یکم‌حساب ببره 

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

من با نصف اینا نامزدی رو بهم زدمدنیای بعد طلاق هرچی باشه ازین جهنمی که توشی بهتره این اسمش زندگی نیس ...

چه خوب کردی منم صد بار میخواستم بزنم تو عقد بهم اما ترسیدم البته عقد بودم نه مث شما نامزدی

عزیزم شما خودت تو جهنم خالص هستی. دیگه مگه قراره بعد طلاق چی بشه که هی میگی بدتر بشه. از ۱۵ سالگی اف ...

نمیدونم خودمم نمیدونم واقعا ،اصلا دلو جراتش رو ندارم واقعا دلم میخواد تمومش کنم

نه بچه ندارم

چه خوب کردی منم صد بار میخواستم بزنم تو عقد بهم اما ترسیدم البته عقد بودم نه مث شما نامزدی

الانم دیر نیست 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

این چیه باهاش ازدواج کردی دیگه از اینم بدتر داریم مگه ،نگران دنیای بد طلاقی ، از این بدتر میشه بچه د ...

دقیقا همینه ، امشب با هم دعوا کردیم اومده میگه غذا درست میکنی یا نه جوابش ندادم سه دفعه گفته بازم جواب ندادم بعدش باز گفت گفتم چی درست کنم گفت هرچی میخوای

بعد جدایی میتونی رو حمایت خونوادت از هر نظر حساب کنی ،برو عزیزم البته اگه جدی میخوای جدا بشی ،این کا ...

خانوادم خیلی حمایتم میکنن خیلی هوامو دارن ، اما مث این احمقا دوستش دارم واقعا بد تر میشه همه چی اگه برم ولی باز برگردم چون بار ها این مدلی شده

امیدوارم با این مشکلات ک‌گفتی بچه دار نشی شما هی افتادی دنبالش ک میگی باخانوادم آشتی کن آشتی کن بعد ...

نه ندارم خداروشکر ، آره بخدا همینه خیلی احترام گذاشتیم منو خانوادم اما اینا زبون نفهمن بخدا