2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی یبار خواستم چادر بپوشم رفتم بیرون ۱۳ بار افتادم زمین

من ی بار چادر سر کردم تو در ماشین دوست پسرم گیر کرد

گفت خواهشا تو دیگه چادر سر نکن🤦‍♀️

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یبار جلوی مامانم داشتن تلفنی حرف میزدم حواسم نبود گفتم ک..ص نگو 😂😂یعنی هنوز دل رودم درد میکنه چه دمپایی داره ولی ننه

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

تیکه کلامم اینه هی میگم خرهب بابام گفتم خرهبابام😳من🤐دیدم خراب کردم گفتم با ممد بودم( همسرم)همسرم😲

منم تیکه کلامم جانمه ب همه میگم 

بعد ی بار شوهر خواهرشوهرم صدام زد گفتم جانم 

هیچی دیگه هم خودم از خجالت داشتم آب میشدم هم خواهر شوهرم از دور  با دندوناش داشت خرخره منو می‌جویید

حتی ب فروشنده هم گفتم 

ی بارم ب ی پسر مذهبی گفتم جانم 

خلاصه سرمو ب باد میدم آخر سر ولی واقعا ناخواسته میاد 

من ی بار چادر سر کردم تو در ماشین دوست پسرم گیر کردگفت خواهشا تو دیگه چادر سر نکن🤦‍♀️

وای خیلی بده ادم باید از بچگی سرش کنه یاد بگیره از اونموقع نه میرم سمت شال نه چادر نه هیچی

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

عروسی دوستم بودم، بیشتر مهمونا از خانواده پسره بودن، و خب اینام زیاد همو نمی‌شناختن چون پسره واسه یه شهر دیگه بود

بعد من رفتم لباس عوض کنم و بعدش که داف شده بودم، با اعععععتتتتماد به نفس رفتم که برم روی استیج. بعد اونجا که می‌خواستم بیام برم رو استیج قر بدم، یه پله کوچولو بود

منِ کور خدا زده اینو ندیدمممم و عییییین ماست جلوی اونهمه آدم با مخ خوردم روی زمین

دقیقا روی استیج افتادم و فیلمبردارم همون موقع داشت فیلمبرداری می‌کرد 😭😭😂

میخواستم لباس بابامو اتو کنم بریم عروسی حواسم نبود اتو نزدم به برق همش درجه رو زیاد میکردم فکر کردم خراب شده اتو

بعد مامانم گفت چجوری اتو میکنی بزن به برق

درجه رو یادم رفت کم نکردم

زدم به برق اتو گذاشتم رو لباس

لباس سوخت

🫠🫠🫠🫠🫠

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام...🙂                تو هم ک ریدی... 🙃