2777
2789

بااینکه برقیه و تقصیر من نیس خودش سوخته اما هی سرکوفت میزنه تو مخشم نمیره تقصیر من نیس تروخدا نفری یه صلوات بفرسید خراب نشده باشه

اللهم صلی علی محمد و ال محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عادی برخورد کن 

نگو خرابه بگو فلانی بیا ببین سر درمیاری درست کن اگه ن ببر تعمیر گاه 

اینجوری ینی خودتم سردرنمیاری از اون وسیله

گفت خراب میکنی و فلان و بهمان بگو عزیزم من خراب میکنم تو درست میکنی مکمل همیم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ی خرد کن خریدیم سر یه ماه شیشه اش خورد شد‌ ،مگه دست ماست وسیله خراب بشه یا ن.

مامانم چهار پنج ماهی ی بار جارو برقیش خراب میشه بابام یا جدید مسخره یا می‌بره تعمیر

چیزی که آدم رو زیبا میکنه ظاهر نیست...  شخصیته 🌱️

ی خرد کن خریدیم سر یه ماه شیشه اش خورد شد‌ ،مگه دست ماست وسیله خراب بشه یا ن.مامانم چهار پنج ماهی ی ...

منم جارو برقیم‌ مشکل پیدا کرده بعد ۶ سال از عروسیم دیروز مادر شوهرم میگفت وا چه زود خرابش کردی جاروبرقی من نزدیک ۳۰ ساله خریدم هنوز هیچش نشده 😐

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره