2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم اما دو دلم

354 بازدید | 43 پست

سلام دوستان 

من سه سال و چن ماه عروسی کردم قبلش هم سه سال و خورده عقد بودم من از اون دوران تا الان تا همسرم همیشه مشکل داشتیم اما الان واقعا همه چی سخت شده نمیدونم چه کار کنم ؟

میترسم دنیای بعد از طلاق بعد تر از جهنمی توش هستم باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان تو ۲۲ سالگی هستم همسرم ۲۹ ،میدونم سن کم ازدواج کردم !

اجازه ادامه تحصیل نمیده نمیزاره یه کلاس برم ،یا با اقوام و دوستام رفت و آمد داشته باشه ،تنها نمیزاره برم بیرون ،خرجی نمیده ،اصلاااا با من حرف نمیزنه ولی کنار خانوادش و دوستاش بلبل زبونی میکنه ، به لباس خیلی گیر میده ، خانوادش دخالت میکنن ،و خیلی چیزای دیگه که اگه خواستین میتونم ادامه بدم ،اما یه مشکل دیگه هم کا هست از آخرین دعوامون نزدیک یکسال میگذره اون موقع خانواده من و خانواده همسرم با هم دعواشون شد چون وااااقعا دخالت میکردن تو زندگیم اون روز خودش نبود خانوادش بودن از همون موقع تا الان با خانوادم قهره اما من احمق چن ماه بعد با خانوادش آشتی کردم بلکه اونم آشتی کنه اما نکرد ،و اگه یه چی بهم بدن دعوا راه میندازه میگه مگه من نگفتم هیچی نباید بیاری و فلان ، اما خودش نمیخره یا پول نمیده

امشب یه چی آوردم یعنی مامانم داد تو ماشین گفت که این چیه گفتم فلان گفتم واسه چی آوردی اونم روزم که آورده بودی گفتم میارم)همیشه کوتاه میام این سری خواستم محکم بگم دلم میخواد) بعد گفتم ما قرارمون این بود قبل از یک سال با خانواده ها آشتی کنیم هفته ایی دوبار هر کدوممون بریم پیش خانواده هامون گفت من صد سال آشتی نمیکنم اما خودش هر روز خونه باباش اینا هست

انقد سرم داد زد انقد بلند حرف زد همه داشتن نگاهمون میکردم

کاش خانوادت پیش قدم شن برای اشتی

اونا پیش قدم شدن رفتن خونه باباش اینا اینم رفت پایین نمیدونست مامان بابام هستن وقتی دیدشون سلام اینا نکرده بود اومده بود بالا

بالا پایین هستیم