2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم اما دو دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 43 پست
دقیقا همینه ، امشب با هم دعوا کردیم اومده میگه غذا درست میکنی یا نه جوابش ندادم سه دفعه گفته بازم جو ...

برای همینم باهات ازدواج کرده سنت کمه ، گیرت آوردن داره  مثل انسان باهات رفتار نمیکنند فقط از سو استفاده میکنند انقدر میزنن تو سرت ، نمیذارن جایی بری رشد کنی همیشه برده و امر به فرمان و اسیر بمونی

حتی پولم بهت نمیده بگیم از نظر مالی تامین هستی حداقل این نگرانی رو نداری 

دیگه به چی دلخوش کردی تو این زندگی 

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
خانوادم خیلی حمایتم میکنن خیلی هوامو دارن ، اما مث این احمقا دوستش دارم واقعا بد تر میشه همه چی اگه ...

حالا که بهش وابسته ای ،چاره ای نداری جز سوختن و ساختن ....جای گله برات نمی مونه 

با احترام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما بهش وابسته بودی؟من وابسته بعد دو هفته دیوونه میشم نبینمش

بله بودم

برا من نامزدی ۷ساله بود 

بعدش خیلی سخته ولی نمیشه که تا آخر عمر این شرایطو تحمل کنی 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

حالا که بهش وابسته ای ،چاره ای نداری جز سوختن و ساختن ....جای گله برات نمی مونه با احترام

دقیقا تا الان داشتم می‌ساختم و می‌ساختم اما میخوام واقعا تمومش کنم

دقیقا تا الان داشتم می‌ساختم و می‌ساختم اما میخوام واقعا تمومش کنم

خواهرم شرایط شمارو داشت ،اومد خونه پدری که جدا بشه ،دوهفته حمایت کردیمش ،جلوی همسرش دراومدیم 

بعد دوهفته گفت پشیمون شدم برمیگردم ،مارو و خودشو  ضایع کرد 

نمیخوام ناراحتت کنم ،موقع جدایی باید به اون مرحله از قطعی بودن تصمیم برسی که دیگه جای هیچ پشیمونی و برگشتی نیست

یعنی برای هیچ چیزی از زمان با همسر بودنت،دل تنگ نشی

اگه چیزایی که گفتی واقعا هست،باور کن زندگی کردن نیست ....یبار زنده ای ،یادت بمونه عزیزم 

امیدوارم خوشبخت ترین بشی عزیزم ، دعا کن منم بتونم تمومش کنم

چشم گلم دعل مبکنم برات 

ان شالله تهش به ارامش برسی🙃💙

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

خواهرم شرایط شمارو داشت ،اومد خونه پدری که جدا بشه ،دوهفته حمایت کردیمش ،جلوی همسرش دراومدیم بعد دوه ...

منم همین کار خواهرت انجام دادم و پشیمونم چرا برگشتم چرا خانوادم و خودمو کوچیک کردم 

خیلی بدتر از اینی که گفتم هست خیلی 

اتفاقات هفت سال رو نتونستم تو چن تا متن کوتاه بگم!

درسته طلاق سختایی خودشو داره ولی بعدش یه کم زمان بگذره بهترین دوران زندگیته ، یه حس آرامشی داری

شما جداشدین؟

اگه آره بعد از جدایی چه کار انجام دادین تا ناراحتیتون کمتر بشه؟

یا سر کار میرید؟

شما جداشدین؟اگه آره بعد از جدایی چه کار انجام دادین تا ناراحتیتون کمتر بشه؟یا سر کار میرید؟

بله ، دو سه ماه طبیعیه خواهر ، اره شاغلم ولی ربطی نداره ، تو مغز و استخون ادم میره فکرش