2777
2789
عنوان

برا دخترم غذا ریختم رو سفره بدون بشقاب میخوره واکنششو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2976 بازدید | 114 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو کلاسای مادر کودک بعضی جلسات اینجوری خوراکی میدن که بچه شاد بشه روحیه بگیرهیکبارههههضررش برای ماما ...

تو سفره ضرر داره تو بشقاب که نه جونوبیا تو بشقاب اینطوری میخورن ولی تو سفره حتی یبار ضرر داره 

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

بابا یه بارههههههبچه شاد شده حال کرد لذت برده. هوش هیجانیش رفته بالا. ذوق کرده. همه چی تو این مملکت ...

عزیزم این بچه چون غذای خوب خورده شاد شده اخر حرفشو با دقت بخون میگه همه اش تخم مرغ میداده به بچه اش

بعدشم خیلیا غذارو با دست میخورن اما نمیریزن تو سفره یکبار مصرف جلوشون اونا هم غذارو مرتب میریزن تو بشقاب اما با دست میخورن...

کیف کرده. واقعا گاهی اوقات این کارا نیازه

کلیپای خارجی دیدم مادره رو میز سلفون کشید بعد ماکارونی... ریخت رو میز همه خوردن کیف کردن منم  دیگه بهونم جور شد انجام دادم

ولمون کن 

تو سفره ضرر داره تو بشقاب که نه جونوبیا تو بشقاب اینطوری میخورن ولی تو سفره حتی یبار ضرر داره

شما دکتری میگی یه بارم ضرر داره.

جنوبیارو کار ندارم. دقیقا کلاس مادر کودک قبلی پسر من تو سفره غذا خوردن. خیلیم حال کردن

یه بارهههه

حالم کردن

عزیزم این بچه چون غذای خوب خورده شاد شده اخر حرفشو با دقت بخون میگه همه اش تخم مرغ میداده به بچه اشب ...

همون سفره خوردنم بهش حال داده. پسر من تو کلاس مادر کودک عشق کرد. تازه سیب زمینی پخته و تخم مرع بود.